четвер, 05 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 5 вересня: яким знакам світить безхмарне майбутнє

Гороскоп на 5 вересня: яким знакам світить безхмарне майбутнє
Вдалим цей день буде для Раків і Левів. Фото: kp.ua

5 вересня - день мінливих настроїв і несподіваних поворотів фортуни. Вдало йтимуть справи зранку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Після обіду не варто розпочинати важливих справ. Їх важко буде довести до ладу, - каже Олена Максимова. - Вечір принесе ностальгійні настрої. Не давайте волі ревнощам. Так ви можете втратити добрі стосунки з приємними вам людьми. Не варто відправлятися у тривалу подорож. Дорогою траплятиметься багато прикрих несподіванок. Вдалим цей день буде для Раків і Левів. Безхмарне майбутнє чекає на Дів і Козерогів, Водоліїв і Риб. Головне не поспішати і довіритися інтуїції".

Овен

Гаманець поповнюватиметься в основному з альтернативних джерел заробітку. Матеріальної допомоги від оточуючих годі чекати. Вони егоїстично користуватимуться вашим добрим ставленням до них.

Тілець

Приходьте на роботу раніше. Саме зранку на вас чекатимуть цікаві фінансові пропозиції. Не робіть великих покупок.

Близнюки

Частіше радьтеся з коханими. Разом ви легко вирішите будь-яку проблему. Відмовтеся від використання фену і фарбування волосся.

Рак

Виникатиме нестримне бажання діяти. Контролюйте свої поривання. Деякі з них можуть призводити до вагомих фінансових втрат. Тривалі стосунки з давніми партнерами можуть видатися вам нецікавими. Не шукайте кращих. Спробуйте оживити колишні почуття.

Лев

Держіть коханих у курсі своїх справ. Тоді вони не сприйматимуть за правду плітки знайомих. Демонструвати свою незалежність у родині недоречно.

Діва

Не дозволяйте собі лінуватися. Забезпечити достатній рівень прибутку можна буде лише завдяки наполегливій роботі. Боржники вчасно не повернуть вам гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2-8 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені

Терези

Не страждатимете через відсутність коштів. Стабільно надходитимуть невеликі суми. Утримайтеся від придбання комп'ютерів та засобів зв'язку. Не провокуйте підвищення кров'яного тиску. Відмовтеся від алкоголю. Ваші судини можуть не витримати чергового стресу.

Скорпіон

Заробіток буде набагато меншим за очікуваний. Не варто займатися одразу кількома справами, що потребують фінансових внесків. На це не вистачить матеріальних ресурсів.

Стрілець

День порожніх витрат. Гроші спливатимуть швидко. Поповнити кишеню буде важко. Придбані товари не служитимуть довго. Не купуйте побутової техніки.

Козеріг

Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Не дійте всупереч обставинам. Зачекайте кращої нагоди. Приділіть більше уваги рідним. Поцікавтеся їхніми проблемами.

Водолій

Техогляд та поточний ремонт авто не слід проводити цього дня. Краще припинити стосунки, які вичерпали себе. Зумійте делікатно відмовити наполегливим залицяльникам.

Риби

Вас не зупинятимуть перешкоди на шляху до збагачення. Тому й результати порадують. Подбайте про раціональний розподіл прибутку.

Як здолати сезонні мігрені і чого не можна їсти, коли болить голова.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 5 вересня: яким знакам світить безхмарне майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі