неділя, 01 вересня 2019 20:00

Гороскоп на 2-8 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені

Гороскоп на 2-8 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені
Розпочате цього тижня навчання піде легко. Фото: stb.ua

Тиждень з 2 по 8 вересня виявиться багатообіцяючим. Це вдалий період для науковців і відкривачів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Тиждень принесе гарні результати. Підвищуйте кваліфікацію, ідіть на курси водіння чи іноземних мов, - говорить Максимова. - Навчання піде легко. Не можна діяти необдумано. Втратите можливість досягти своєї мети і поступитеся конкурентам. Стежте за графіком транспорту. Через спізнення на роботі можуть виписати догану і зняти премію. Пам'ятайте, як навчальний рік розпочнете, так його і проведете".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Користуйтеся підказками людей, яким ви не байдужі. Коштів стає менше. Але це не привід відмовляти собі у дрібничках. Розвивайте стосунки, які розпочали влітку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Замість того, щоб долати проблеми, втікатимете від них. Досить уникати людей, яких не хочете бачити. Зустріньтеся, поясніть все один одному і припиніть стосунки, які для обох стали тягарем.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Постійно щось відриватиме від роботи і змусить скасувати поїздку на відпочинок. Не відмовляйтеся від власних планів. Бо саме в дорозі зустрічатимете хороших людей, які в подальшому стануть друзями.

Рак (22 червня – 22 липня)

Легко досягатимете своєї мети. Конкуренти залишаться далеко позаду. Цілеспрямованість та терпіння допоможуть отримати гарні результати. Налагоджений бізнес даватиме добрий заробіток.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вчасно отримаєте важливу інформацію і зустрінете потрібних людей. Це тиждень везіння. Доля вам посміхнеться. Фінанси надходитимуть вчасно. Не варто планувати похід по крамницях. Покупки не будуть вдалими.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ваш дім – повна чаша. Святкуйте дні народження, запрошуйте у гості людей, яких любите та шануєте. Фортуна – на вашому боці. Зустрічатимуться потрібні люди, знаходитимуться речі, у яких відчуваєте потребу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою буде погода в перший день осені

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не пришвидшуйте успіх, бо навпаки відштовхнете його від себе. Насолоджуйтеся робочим процесом. Результат приємно здивує. Не пліткуйте. Тримайте у таємниці чужі секрети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Матимете усе для того, щоб досягти свого. Але тримайте язик за зубами. Пошкодуєте, якщо похвалитеся комусь своїми успіхами. Це час вигідних фінансових пропозицій. Розгляньте їх і прийміть мудрі рішення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Надмірні апетити задовольнити не вийде. Обмежтеся необхідним мінімумом. Уникайте фінансових суперечок. Програєте. Марно розраховувати, що сімейне щастя прийде саме по собі. Підтримуйте добру погоду в домі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Все приходитиме вчасно. Почуватиметеся затишно, бо відступлять проблеми, які переслідували влітку. Залишайтеся вдячними друзям і рідні. Вони робитимуть усе для того, щоб ви стали щасливими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

З головою поринете у власні справи. Згадаєте про старе хобі. Рідко відгукуватиметеся на прохання про допомогу. Товариші вас навряд чи зрозуміють. Вам просто хотітиметься усамітнитися. Залишіться на вихідні вдома.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться тримати оборону. Виявляйте стійкість, не бійтеся перешкод. Майте до всього власну думку і не дозволяйте себе переконати. Очікується стабільний прибуток. Придивіться до додаткових джерел заробітків.

Скільки ще триватиме спека і чи не зіпсує погода свята школярам.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2-8 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі