пʼятниця, 03 липня 2020 07:00

Гороскоп на 3 липня: астролог потішила прогнозом на п'ятницю

Гороскоп на 3 липня: астролог потішила прогнозом на п'ятницю
П'ятниця - вдалий день для впровадження нових проєктів та відкриття свого виробництва. Фото: pixabay.com

3 липня – один з найбільш спокійних та плідних днів тижня. Зірки сприятимуть працьовитим і наполегливим. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Справжні майстри не сидітимуть без діла, - говорить астролог. – Побільшає замовлень у виробників меблів і будівельників. П'ятниця - вдалий день для впровадження нових проєктів та відкриття свого виробництва. А от планувати щось чи пропонувати комусь свої ідеї не треба. Це день практиків, а не теоретиків. Погано йтиме торгівля. Не бажано призначати на п'ятницю важливих переговорів".

Овен

У вашому розпорядженні обмаль коштів. Робити внески у нове виробництво небезпечно. Фінансової вигоди такий крок не принесе. Витрати плануйте заздалегідь.

Телець

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Гонитва за надприбутками призведе до матеріальних втрат.

Близнюки

Обмежте свої бажання. Відкладіть відвідування елітних місць відпочинку. Задоволення несвоєчасних забаганок дорого обійдеться. Збільшення доходів не очікується.

Рак

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

Лев

День дрібних фінансових неприємностей. Намагайтеся уникати штрафних санкцій. Не робіть боргів. Будьте готові до непередбачених витрат.

Діва

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина України опиниться під впливом антициклону Valentin: що це означає

Терези

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проєкти. Займіться страхуванням свого майна. Час купувати посуд.

Скорпіон

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть по можливості підписання майнових доручень та інших цінних паперів. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Стрілець

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашій родині.

Козеріг

Посилюється тиск фінансових проблем. Пошуки додаткового заробітку не дадуть бажаних результатів. Відкладіть похід по крамницях.

Водолій

Фінансові операції проходитимуть із затримками. Не купуйте меблі. Обмежтеся косметичним ремонтом. Капітальна перебудова затягнеться надовго.

Риби

Помилки під час оформлення фінансової документації принесуть збитки. Торговельні операції пройдуть невдало. Робіть лише необхідні покупки.

Космічне агентство NASA зробило відеоролик з фотографій Сонця, які робот робив упродовж 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 липня: астролог потішила прогнозом на п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі