неділя, 26 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 26 вересня: на кого чекає маса приємних сюрпризів

Гороскоп на 26 вересня: на кого чекає маса приємних сюрпризів
Відновити сили допоможе гарна комедія чи цікава книга. Не сидіть увесь день у смартфоні. Фото: pixabay.com

26 вересня – кризовий день для людей творчих професій. Багатьох покидатиме муза. Хотітиметься усамітнитися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Решта навпаки відчує приплив енергії, - говорить астрологиня. – Зникають перепони і неприємності. З'являється впевненість у завтрашньому дні. Покупку одягу відкладіть на вівторок. Придбані сьогодні речі погано носитимуться. Краще не ходити на побачення. Доля зводитиме із ловеласами й аферистами. Втома багатьох спонукає провести вихідні вдома. Відновити сили допоможе гарна комедія чи цікава книга. Не сидіть увесь день у смартфоні. Маса приємних сюрпризів чекає на Тельців, Раків, Левів і Стрільців".

Овен

Випадково досягатиме того, за що боролися понад півроку. Але прорахувати наслідки своїх дій не зможете.

Телець

Уникайте фінансових пасток і контролюйте свої витрати. Не поспішайте із прийняттям рішення, як би вас не підганяли оточуючі.

Близнюки

Визначтеся, що для вас важливіше. Відкладіть справи, які можуть почекати. Самі контролюйте рух своїх грошей.

Рак

Підтримайте близьких матеріально. Грошей на все вистачатиме. Але вирушати до ігрових залів не варто. Виграш буде не на вашому боці.

Лев

Не час нервувати. Стримуйте емоції, щоб не образити людей своєю різкістю. Зростають витрати. Доведеться заручитися фінансовою підтримкою родичів.

Діва

Життя вимагатиме від вас точних і швидких рішень. Через сумніви знижується продуктивність праці. Заручіться підтримкою партнерів, покладіться на радників і помічників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: все, що треба знати про стосунки, заробітки та здоров'я

Терези

Важко буде залишатися делікатними. Усе навколо виводитиме вас із рівноваги. Досягти бажаного завадять конкуренти.

Скорпіон

Годі зраджувати своїм переконанням і поступатися власними принципами. Впевнено рухайтеся до цілі. Розширюйте коло спілкування. Але відрядження та мандри поки краще відкласти.

Стрілець

Захищайте свою інтелектуальну власність. Не довіряйте нікому секрети. Вони стануть відомі загалу.

Козеріг

Справи підуть так, як бажаєте. Стабільність додасть вам упевненості. Надійде сума, на яку розраховували.

Водолій

Часто вдаватиметеся до експериментів. Ваші дії шокуватимуть оточуючих. Колеги дивуватимуться, як ви встигаєте за день переробити справи, на які іншим потрібен тиждень.

Риби

Стабільність та одноманітність напружуватиме. Хотітиметься змін та експромтів. Частину грошей заощадите. Не піддавайтеся рекламі. Відмовляйтеся від покупки речей, які насправді зараз вам не потрібні.

Тиждень з 20 по 26 вересня розпочнеться з повні. Астрологиня розповіла, як успішно прожити дні, які годуватимуть цілий рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 вересня: на кого чекає маса приємних сюрпризів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі