вівторок, 22 червня 2021 22:41

Гороскоп на 23 червня: як пережити один із найскладніших днів тижня

Гороскоп на 23 червня: як пережити один із найскладніших днів тижня
Невлучно сказане слово викликатиме хвилю емоцій. Будьте мудрими, коли спілкуєтеся з людьми. Фото: pixabay.com

23 червня – один з найскладніших днів тижня. Пильнуйте за кермом та під час роботи з механізмами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оточуючі будуть надто чутливими, - говорить астрологиня. – Невлучно сказане слово викликатиме хвилю емоцій. Будьте мудрими, коли спілкуєтеся з людьми. Не піддавайте сумніву їхнє право на самоствердження. Ведіть гнучку політику з діловими партнерами. Кохані захопляться спілкуванням з іншими людьми. Не йдеться про зраду. Просто одноманітність ваших діалогів їх втомила. Спробуйте чимось зацікавити милих".

Овен

Великі грошові операції краще не проводити. Існує небезпека втрати вагомої суми. Не беріть кредитів під заставу майна.

Телець

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто.

Близнюки

Добрі доходи принесе співробітництво з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Вчасно сплачуйте податки. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Рак

Допущені цього дня помилки у веденні справ коштуватимуть дорого. Не смітіть грошима. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почався сезон малини: скільки просять за кілограм

Лев

Один з найважчих днів. Ви ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку.

Діва

Знижується загальний рівень матеріального забезпечення. Заради перспективи збільшення доходів зараз доведеться пожертвувати певною сумою.

Терези

Кишеня залишається напівпорожньою. Та ваші винаходи можуть незабаром принести немалий прибуток. Працюйте на перспективу.

Скорпіон

Зростає список ваших боржників. Зароблено немалу суму. Проте до рук вона в повному обсязі не може потрапити. Поставтеся до ситуації з гумором. Бо її зараз не змінити.

Стрілець

Спостерігатиметься збільшення фінансового дефіциту. Змінити ситуацію на краще поки що не вийде. Зачекайте трохи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека й пилові бурі: українців здивували прогнозом

Козеріг

Надійдуть очікувані гроші. Можна дозволити собі придбати давно вимріяні речі. Краще проходитимуть фінансові операції перед кінцем робочого дня.

Водолій

Ви одержите добру винагороду за свою працю. Заробіток перевищить ваші сподівання. Порадуйте себе смачненьким.

Риби

День загублених речей. Будьте уважні у крамницях та у транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей.

Астрологиня приємно здивувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 червня: як пережити один із найскладніших днів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі