неділя, 20 червня 2021 20:00

Гороскоп на 21-27 червня: найскладніша частина року позаду

Гороскоп на 21-27 червня: найскладніша частина року позаду
Гарно піде торгівля. Пропонуйте свою продукцію в інтернеті. Фото: pixabay.com

21 червня розпочинається астрологічне літо. Ближче до вихідних почуватися будете краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найскладніша частина року позаду, - говорить астрологиня. – Тиждень з 21 по 27 червня допоможе розслабитися і скласти плани на майбутнє. Можна сміливо починати важливі справи, вирушати в мандрівку. Кого розпирають ідеї та натхнення, зароблять вдосталь. Гарно піде торгівля. Пропонуйте свою продукцію в інтернеті. Від покупців не буде відбою".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Маєте купу планів і бажань, але їх важко буде реалізувати. Доведеться підлаштовуватися до обставин і людей. Дехто може перегоріти й відмовитися від справ, що приносять гроші та задоволення.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Частину зарплати заморозять до осені. Від будівництва доведеться відмовитися, бо зростуть ціни на матеріали. Діти захочуть вчитися за кордон. Якщо заощаджень бракує, позичте у батьків.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вірте у себе. Не дозволяйте скептикам розповідати, що ви чогось не вмієте Погоджуйтеся на зустрічі з віртуальними знайомими. Серед них знайдете кохану половинку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте маніпуляторів. Під їхнім впливом наробите дурниць. Не варто купувати гаражі й обмінювати меншу квартиру на більшу. Матимете серйозні збитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на другу половину червня: астрологиня шокувала прогнозом

Лев (23 липня – 23 серпня)

Перегляньте фінансові плани на літо. Віддайте борги, запланували і більше заощаджень не зачіпайте. Забагато людей зараз розраховують на вашу підтримку. Підставте сильне плече, виручіть порадою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не розповідайте про свої проблеми за межами дому. На підтримку годі розраховувати. Придбання окулярів і корекцію зору плануйте на суботу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не критикуйте друзів, бо залишитеся на самоті. Не беріть на себе надто багато обов'язків, бо матимете тиждень незавершених справ. Користуйтеся послугами швейних ательє. Отримаєте оригінальну спідницю чи костюм за вигідною ціною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Часто будете повертатися думками в минуле. Проаналізуйте помилки, вибачтеся перед людьми, яких підставили. Не обіцяйте того, чого виконати не можете. Долучатися до чужого бізнесу краще у вівторок і четвер.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У магазині техніки поради консультантів можуть збити з правильного вибору. Оберіть марку і модель, яка не один рік успішно служить вашим родичам чи друзям. Коли відчуваєте втому, приляжте. Швидко відновитися допоможе обідній сон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про заборону пластикових пакетів

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей вдосталь, але купити за них можете менше, ніж торік. Не варто самому йти до лісу по чорницю і малину. Легко буде заблукати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Частіше дивіться у вічі коханим і дітям. Розумітимете одне одного без слів. У раціоні замініть м'ясо морською рибою.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз ви більше витрачаєте, ніж заробляєте. Кохані підтримають матеріально. Відмовтеся від алкоголю.

Стало відомо, до якого часу продовжили карантин в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21-27 червня: найскладніша частина року позаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі