четвер, 23 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 23 квітня: що можна і чого не треба робити у цей день

Гороскоп на 23 квітня: що можна і чого не треба робити у цей день
Не дозволяйте своїй цікавості чи азарту відволікати вас від важливих справ. Фото: pixabay.com

23 квітня утримуйте певну дистанцію під час спілкування з сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цього дня на небі буде Молодик, - говорить астролог. – Частіше траплятимуться помилки через упертість і непоступливість. Не наполягайте на своєму там, де це не є принциповим. Не дозволяйте своїй цікавості чи азарту відволікати вас від важливих справ. Є небезпека провести день у балачках чи просидіти в Інтернеті без певної мети. Згаяний час не повернеться. Тому свідомо зосереджуйтеся на головному. Контролюйте свої емоційні реакції. Інакше можна наробити невиправних помилок. Наприклад, зламати улюблену річ".

Овен

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Обмежте витрати до необхідного мінімуму. Не перетворюйтеся на нудних буркутунів, бо лише збільшите протистояння з оточуючими.

Телець

Просто зранку день не складеться. Постійно траплятимуться дрібні перепони. Не несіть своє роздратування у сім'ю. Випийте зеленого чаю, перегляньте улюблений серіал. Це допоможе заспокоїтися.

Близнюки

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Ламатимуться і губитимуться ювелірні вироби. Бережіть сережки, персні, годинники.

Рак

Ваші доходи залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

Лев

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно. Помітних змін в особистому житті не передбачається. Підтримуйте приязне листування з цікавими людьми.

Діва

Похід по крамницях краще відкласти. Змініть обстановку. По можливості проведіть цей день з коханими далі від дому. Це дозволить вам по-новому глянути одне на одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, чому зараз вигідно скуповувати валюту

Терези

Гроші мають працювати. Не затримуйте їх у кишені. Організуйте фінансовий потік. Відкривати нове підприємство не час. Воно буде збитковим.

Скорпіон

Не довіряйте обіцянкам роботодавців. Знайдуться причини виплатити меншу суму за виконану роботу. Оформлюйте офіційно подібні домовленості. Не дайте себе ошукати.

Стрілець

Справи йтимуть добре. Прибутки будуть надходити стабільно. Відгукніться на прохання нужденних про фінансову допомогу. Порадуйте дітей солоденьким.

Козеріг

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме у фінансових справах. Здійсніть необхідні покупки до обіду. Зав'язати нові знайомства вам допоможуть давні друзі.

Водолій

Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. Цього дня достойної пари у такий спосіб ви не знайдете.

Риби

Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір почуватиметеся виснаженими.

Тиждень з 20 по 26 квітня поверне відчуття стабільності. Не бажано братися за нову справу. Четвер – ідеальний день, аби спланувати, чим хочете займатися до кінця весни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 квітня: що можна і чого не треба робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі