середа, 21 липня 2021 07:00

Гороскоп на 21 липня: як зробити цю середу успішною

Гороскоп на 21 липня: як зробити цю середу успішною
Думки про майбутню долю ваших стосунків з коханими викликатимуть тривожні відчуття. Фото: pixabay.com

21 липня не ставтеся серйозно до обіцянок оточуючих. Інакше ви знов пізнаєте розчарування. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день нездійснених мрій, - говорить астрологиня. - Більшість сподівань виявляться марними. Принесе розчарування і нова закоханість. Не давайте волі своєму бажанню посперечатися. Істина в такий спосіб не народиться. Настрій буде зіпсовано. Думки про майбутню долю ваших стосунків з коханими викликатимуть тривожні відчуття. Не приховуйте свого занепокоєння. Поговоріть про це відверто сам-на-сам. Хочете зробити цю п'ятницю успішною? Беріться за роботу в команді. Лише пліч-о-пліч з надійними колегами зумієте заробити більше грошей і досягти бажаного результату".

Овен

Малопродуктивний день. Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься.

Телець

Не виставляйте власну нерухомість у продаж. Дочекайтеся періоду стабілізації цін. Здавати своє авто у ремонт не слід. Якість роботи майстрів вас не задовольнить.

Близнюки

Добиватися підвищення заробітку не час. Дбайте, аби не втратити те, що маєте. Керівництво не матиме настрою іти назустріч проханням підлеглих. Уникайте штрафних санкцій.

Рак

Оформлювати документи на реєстрацію підприємницької діяльності не слід. Ця справа не буде прибутковою. Не змінюйте основного напрямку роботи.

Лев

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно.

Діва

Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме невиправдано дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто буде здоровішим у другій половині року – астрологічний прогноз

Терези

Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я дітей.

Скорпіон

Великого прибутку не очікується. Проте не слід шкодувати грошей на допомогу ближнім. Відгукніться на прохання знайомих про матеріальну підтримку у скруті.

Стрілець

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші. Може трапитися навіть коштовна знахідка. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Козеріг

Перспективних ділових пропозицій годі очікувати. Не поспішайте погоджуватися на співробітництво з новими партнерами. Ви потрапите у фінансову кабалу.

Водолій

Не варто сперечатися з керівництвом. Від цього може постраждати ваш гаманець. Грошей на кишенькові витрати буде обмаль.

Риби

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. Цього дня їх можна втратити або зламати.

Прогноз астрологині на цей тиждень вражає. Довідайтеся першими, чим здивує друга половина липня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 липня: як зробити цю середу успішною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі