середа, 02 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 2 жовтня: астролог попередила про неминуче

Гороскоп на 2 жовтня: астролог попередила про неминуче
Доведеться скасувати поїздку і відмовитися від своїх планів. Фото: stb.ua

У середу 2 жовтня мало чого вдаватиметься. Багато справ доведеться відкласти або скасувати. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Переноситимуться ділові наради і судові засідання, - каже астролог. – Доведеться скасувати поїздку і відмовитися від своїх планів. Неминучими будуть спізнення і затори. У багатьох переважатиме сумний настрій. Погано працюватимуть служби доставки. Своєчасно не підвозитимуться необхідні товари та матеріали. Здебільшого ці затримки матимуть позитивні наслідки. Додатковий перегляд справ допоможе вчасно виявити слабкі місця у них. Надто самовпевнених підведе їхня зарозумілість. Не виставляйте себе на посміх. День сприятиме мандрівникам. Не сидіть вдома. Більше рухайтеся".

Овен

Це вдалий день. Більшість виплат та перерахунків плануйте на вечір. Візьміть участь у благодійній акції. Побачення заплануйте на вечір.

Тілець

Справи йдуть добре. Подумайте про розширення бізнесу. Але з практичним втіленням задуманого зачекайте до наступного тижня. Не буде єдності між вами й партнерами. Посилиться відчуття самотності.

Близнюки

Одержите очікувану винагороду за свою роботу. Наприкінці дня надійдуть гроші. Віддавайте перевагу безготівковим розрахункам.

Рак

Активно беріться за розв'язання фінансових проблем. Частину зароблених коштів заощадьте. Обмежте коло спілкування. Вас втомлюватимуть нескінченні розмови. Проведіть вечір з коханими.

Лев

Не варто розраховувати далекі фінансові перспективи. Ситуація далека від стабільної. Умійте змінювати плани згідно з мінливою економічною ситуацією. Дрібні непорозуміння ви легко подолаєте наприкінці дня. Запропонуйте коханим свою допомогу. Потурбуйтеся про них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію бути здоровим і виховувати синочка" - Ярославу Драчуку потрібна допомога на лікування онкології

Діва

Плануйте похід по крамницях на вечірню годину. У цей день не буде вигідних грошових пропозицій. Не беріть на себе зайвих фінансових зобов'язань. Нові знайомі можуть стати вашими друзями. Проте серед них не буде майбутнього партнера. Не втрачайте існуючі стосунки заради нових.

Терези

Використайте можливість покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть нагоди заробити більше грошей. Заощаджуйте. Дозвольте стосункам розвиватися природно. Не втрачайте терпіння.

Скорпіон

Лише лінь може завадити вам заробити добрі гроші. Операції купівлі-продажу завершаться вигідно для вас. Побалуйте себе смачненьким. Невчасно сказане слово когось з оточуючих може віддалити вас від коханих. Подолати протистояння допоможуть вірні друзі.

Стрілець

Підписання фінансових доручень перенесіть на наступний тиждень. Сплачуйте тільки термінові рахунки. Не позичайте людям гроші. Поява колишніх коханих може поставити вас у незручне становище. Нічого доброго ця зустріч не обіцяє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кумедні й смішні фото тварин, які змусять реготати

Козеріг

Складно буде зберегти достатню платоспроможність. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вони не будуть прибутковими. Подбайте про затишну атмосферу своєї оселі. Говоріть приємні речі близьким. Вечір пройде у теплому невимушеному спілкуванні.

Водолій

Зростуть щоденні витрати. Відповідних грошових надходжень не буде. Не відмовляйтеся від запропонованої матеріальної підтримки. Ви мрієте про щось особливе. А поруч залишаються без уваги люблячі вас люди. Цінуйте те, що маєте.

Риби

Потребуватиме перегляду ваша фінансова політика. Розрахуйте грошовий баланс. Знайдіть джерела неконтрольованого відтоку коштів. Ви з партнерами можете не знаходити тем для розмови за вечерею. Цікавтеся справами дорогих вам людей.

Астролог розповіла, чого чекати від цього тижня і кому пощастить зустріти свою долю.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 жовтня: астролог попередила про неминуче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі