неділя, 15 листопада 2020 20:00

Гороскоп на 16-22 листопада: чому треба частіше рахувати гроші

Гороскоп на 16-22 листопада: чому треба частіше рахувати гроші
Люди помічатимуть хиби у роботі інших, але не бачитимуть власних помилок. Придумуватимуть проблеми там, де їх нема. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 16 по 22 листопада дійте, не поспішаючи. Замисліться, які можуть бути наслідки від того, що коїте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць росте, енергії стає вдосталь, - говорить астролог. – Головне її правильно розприділяти. Часто виникатимуть ситуації, коли невелика проблема переросте у чималий колапс. Люди помічатимуть хиби у роботі інших, але не бачитимуть власних помилок. Придумуватимуть проблеми там, де їх нема. Зменьшуйте свої апетити, стримуйте гнів. Частіше рахуйте гроші. Це підніме настрій і застереже від зайвих витрат".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Щодня ризикуватимете і за це доведеться поплатитися. Співставляйте свої бажання із фінансовими можливостями. Придивляйтеся до курсу валют та ситуації в країні. Чимало перешкод заважатимуть здійсненню ваших планів. Не висувайте претензій близьким.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Усе сходитиме вам з рук. Та варто пам'ятати: не завжди коту Масляна. Годі поводитися самовпевнено. Фортуна може відвернутися від вас. Багато чого ламатиметься у середу. Викиньте з дому зіпсовану техніку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви вперті і відчайдушні. Вказуватимете іншим на їхні проблеми, але не помічатимете власних. Годі когось критикувати. Зараз невдалий час для ділового знайомства. Траплятимуться слизькі та не надійні люди.

Рак (22 червня – 22 липня)

Ваші справи підут вгору. Діти та кохані надихатимуть до нових звершень. Скоро грошей у гаманці стане більше. Скрута відступає. Не вдасться побути насамоті. Серед нових знайомих будуть ваші майбутні друзі і колеги.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вчасно сплачуйте за комунальні послуги. Не накопичуйте борги і не наражайтеся на штрафні санкції. Годі йти на компроміси із власною совістю. Співчувайте і підтримуйте тих, хто просить про допомогу. Це час самозаглиблення і пізнання внутрішнього світу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться повертатися до старих проектів. Готуйтеся виправляти помилки і підтягувати хвости. Віддавайте борги. Їх не варто тягнути з собою у наступний рік. Змінюйте що заманеться, тільки не кохану половинку. Бо скоро пошкодуєте про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороший настрій і здійснення бажань: астрологічний прогноз на тиждень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Наполеонівські плани підганятимуть вперед. Працюйте наперспективу, поки зірки сприяють вашому успіху. Цей тиждень годуватиме вас кілька наступних місяців. Не сидіть без діла. Витрачайте кожну хвилину з розумом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Святковий настрій надихатиме. Запросіть друзів на день народження. Загадуйте бажання. Маєте вдосталь сил і натхнення, щоб їх здійснити. Поповнюйте заощадження. Стосунки з коханими якісно зміняться на краще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

На вас намагатимуться вішати чужі провини. Не оголошуйте війну. Мовчки вислухайте усі претезії. Хто мовчить, той трьох навчить. Дефіциту коштів не буде. Утримайтеся від марнотратства. Подякуйте батькам і коханим за підтримку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Добре контролюватимете ситуацію. Та часто довірятимете випадковим знайомим, які намагатимуться збити вас із правильного шляху. Вами активно цікавитимуться представники протилежної статі. Тримайте дистанцію. Вашої пари серед нових знайомих не буде.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це час перевірки друзів на вірність, а стосунків – на міцність. Прислухайтеся до всього, що відбувається навколо. Залишайтеся стриманими і впевненими у собі. Справжні друзі нікуди не дінуться.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі ніяковіти через те, що інші поводяться непорядно. Переоціните декого зі своїх знайомих. Інакше ставитиметеся до власного оточення. Ставтеся спокійно до дрібних знахідок і втрат. Вони не робитимуть погоду у вашому домі.

Астролог розповіла, чим здивує і шокує середина листопада.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16-22 листопада: чому треба частіше рахувати гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі