субота, 14 листопада 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: чим здивує і шокує середина листопада

Гороскоп на вихідні: чим здивує і шокує середина листопада
Частіше звертайтеся за порадами до літніх людей. Їхній досвід багатьом стане у пригоді. Фото: pixabay.com

14-15 листопада без конфліктів не обійдеться. Стримуйте своє бажання говорити людям правду у вічі. Не ображайте коханих різкими словами. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Матимемо Молодик, - говорить астролог. - Осінній настрій не надихатиме на веселощі й розваги. Тож краще провести вихідні у теплому затишному приміщенні. Дозвольте собі розкіш – побути на самоті. Середина листопада здивує погіршенням погодніх умов і шокує новинами про зростання кількості хворих на віруси та застуди. Погіршується епідеміологічна ситуація. Уникайте натовпу. Одягайтеся по погоді. Не провокуйте застуди. Частіше звертайтеся за порадами до літніх людей. Їхній досвід багатьом стане у пригоді".

Овен

Витратити гроші на власний розсуд не вдасться. Матеріальної підтримки потребуватимуть літні родичі. Займіться укріпленням свого здоров'я.

Телець

Вільних грошей у вас не буде. Проте шукати додаткового заробітку не варто. Результат не коштуватиме зусиль. Не займайтеся вирішенням майнових питань.

Близнюки

Не варто відправлятися у подорож. Поїздка обійдеться занадто дорого. Відпочиньте вдома. Купувати меблі не час.

Рак

Грошей не бракуватиме. Та похід по крамницях не принесе задоволення. Якість куплених речей вас не задовольнить. Здавати техніку в ремонт не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

Лев

З грошима проблем не буде. Спробуйте їх витратити не лише на власну користь. Уникайте участі в азартних іграх. Ваші гроші залишаться у чужих кишенях.

Діва

Фінансові можливості обмежені. Ваш грошовий баланс потребуватиме ретельної перевірки. Зробіть це у вихідні. Не дозволяйте ошукати себе на ринку.

Терези

Не буде нагальної потреби у пошуку додаткового підробітку. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Фінансів вистачить і на заняття спортом, і на культурну програму.

Скорпіон

Кількість коштів обмежена. Це ускладнить реалізацію ваших планів. Пошукайте додаткові засоби економії. Куплена офісна техніка не працюватиме.

Стрілець

Певні фінансові обмеження не примусять вас економити. Проте не варто щедро розкидати гроші по крамницях. Збільшуються витрати на хатні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили додаток для розуміння котячої мови

Козеріг

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Додаткових доходів не передбачається. Не варто у ці дні робити великих продуктових закупок.

Водолій

Не позичайте людям гроші. Вам знадобляться заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту.

Риби

Після вихідних ви можете помітити зникнення певної суми грошей. Не залишайте без нагляду гаманець. Купуйте гостинці для малечі обачно. Залиште й собі копійку на прожиток.

Погода в Україні сильно зміниться у ці вихідні. Синоптики розповіли, де випаде перший сніг.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чим здивує і шокує середина листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі