неділя, 15 листопада 2020 10:38

Хороший настрій і здійснення бажань: астрологінчий прогноз на тиждень

Хороший настрій і здійснення бажань: астрологінчий прогноз на тиждень

Астролог Рената Раєвська дала оптимістичний прогноз на наступний тиждень 16-22 листопада. Марс вийшов з ретроградного положення, а тому справи налагоджуватимуться - прогнозує астролог.

"У понеділок та вівторок зростаючий Місяць переходить у знак Стрільця. Ця супутникова позиція створює чудовий настрій. Не дивно, що в перший місячний день відбувається оновлення інертної енергії, особливо Марс вийшов з ретрограду і все, що потрібно місяцями, щоб стабілізувати, виправити, отримати, зараз, почне регулюватись завдяки випадкам, ситуаціям чи просто нові можливості. Тим, у кого заплановані події на ці два дні, пощастить: що б там не було, а радість подій, що розгортаються на вашу користь, змінить навіть найзручнішу позицію справ на сьогоднішній день.

Середа та четвер досить раціональні. Якщо ви хотіли щось купити, але сумнівалися, чи потрібно це робити - приймайте рішення тверезим, поки Місяць в Козерозі. Цілий тиждень важливий по-особливому, адже це перший тиждень з моменту важливого Нового Місяця 15 листопада. Як ви живете цього тижня, так житимете до кінця 2020: важливо правильно закладати основу.

П'ятниця та субота досить безперервні. Туманні амбіції та романтичні сни прокидаються. Якщо ви хочете вирішити проблеми з любов'ю цього тижня - найкращий час - 20 листопада та 21.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік принесе зміни всім знакам зодіаку: детальний гороскоп

Неділя - важливий день. Не зневажайте можливість легкого спілкування з близькими! Якщо ви в сварці, або просто є закритий конфлікт, примирення цієї неділі буде простішим, ніж іншого дня", - каже Рената Раєвська.

У листопаді 2020 нас очікують кілька позитивних подій, зокрема Меркурій і Марс вийдуть з ретроградності і розгорнуться в прямий рух - прогнозує астролог Рената Раєвська.

Зараз ви читаєте новину «Хороший настрій і здійснення бажань: астрологінчий прогноз на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі