пʼятниця, 15 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 15 листопада: чого категорично не можна робити у цю п'ятницю

Гороскоп на 15 листопада: чого категорично не можна робити у цю п'ятницю
Перед виходом з дому перевіряйте, чи вимкнена побутова техніка. Запобігайте появі пожеж. Фото: astrozodiac.net

15 листопада розпочинайте робочий день якомога раніше. Ефективними будуть перші робочі години. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Головні події дня будуть зосереджені навколо транспортних пригод та збоїв у системах комунікацій, - говорить астролог. - Не слід встановлювати нові програми на комп'ютери, купувати смартфони. Перед виходом з дому перевіряйте, чи вимкнена побутова техніка. Запобігайте появі пожеж. Залишається високою небезпека харчових отруєнь. Категорично не можна їсти на вулиці, купувати продукти, у яких закінчується термін придатності. Шкоди завдасть нова дієта".

Овен

Близькі люди ігноруватимуть ваші потреби. Але ж і ви не дуже цікавитеся їхніми справами. Зробіть крок назустріч. Запропонуйте свою допомогу.

Тілець

Одна фінансова невдача буде слідувати за іншою. День принесе багато розчарувань. Тому краще звести витрати до мінімуму. Не дозволяйте собі впадати у відчай. Запропонуйте милим вечірню прогулянку перед сном. Цим ви приємно їх здивуєте.

Близнюки

Буде шанс покращити матеріальне забезпечення. Активізуйте ділові контакти. Приймайте запрошення на нову посаду. Та не забудьте ретельно обговорити умови оплати праці.

Рак

Матеріальні проблеми стануть причиною напруги у домі. Не зривайтеся на претензії до близьких. Обдумайте варіанти виходу зі скрути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Софійці Алгаш на пересадку кісткового мозку потрібно 220 тисяч доларів

Лев

Змін на краще не передбачається. Протягом дня ситуація стає складнішою. Обставини не сприятимуть вашому збагаченню. Розумно розпоряджайтеся наявними грошима.

Діва

Кохані страждатимуть від дефіциту вашої уваги. Діловий успіх не повинен обернутися крахом стосунків. Пам'ятайте про милих.

Терези

Вашою щедрістю й безкорисливістю можуть скористатися інші. Думайте про свій завтрашній день. Не варто шкодити собі.

Скорпіон

Добрий час для проведення переговорів з фінансових питань. Варто утриматися від різких висловлювань зранку. Тоді злагода не покине вашу родину.

Стрілець

Йти на побачення без відповідного настрою не слід. Задоволення така зустріч не принесе. Краще відмінити її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про сильний вітер та дощі

Козеріг

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Тому їх прихід буде мало помітним. Вдалою буде покупка товарів для дітей. Не будьте багатослівними. Не виявляйте надмірного піклування про милих. Їм це швидко набридне.

Водолій

Реалізуйте свої сміливі проекти разом з коханими. Вони радо допоможуть вам. Так ви краще пізнаєте один одного.

Риби

Вкладайте гроші у створення свого іміджу. Згодом це обернеться додатковими прибутками. Вимогливість партнерів до вас безпідставно зростатиме. Утримайтеся від радикальних рішень. Спробуйте поговорити спокійно.

Астролог назвала знаки, які раптово розбагатіють.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 листопада: чого категорично не можна робити у цю п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі