четвер, 14 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 14 листопада: які знаки раптово розбагатіють

Гороскоп на 14 листопада: які знаки раптово розбагатіють
Дійте чесно. Хитрощами та обманом досягти успіху не вдасться. Фото: astrozodiac.net

14 листопада демонструйте людям усю серйозність своїх намірів. Тоді вони йтимуть вам назустріч. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день вимагатиме неквапливого підходу до справ, - говорить астролог. - Гарячковість шкодитиме здійсненню ваших планів. Поважайте себе та оточуючих. Добре працюватиме голова. Починайте заняття з поглибленого вивчення предметів. Обмінюйтеся досвідом з колегами. Близнюки, Терези, Скорпіони і Стрільці мають шанс розбагатіти раптово. Придивляйтеся до знаків долі, але не погоджуйтеся на авантюри. Дійте чесно. Хитрощами та обманом досягти успіху не вдасться".

Овен

Ваші фінансові розрахунки виявляться помилковими. Порадьтеся з досвідченими людьми. Робити внески у довгострокові проекти не час. Не виставляйте у продаж свої речі.

Тілець

Грошей у кишені замало. Доведеться жити економно. Перехід на нове місце роботи буде фінансово невигідним.

Близнюки

Удача посміхнеться вам. Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Ви зможете зекономити немалу суму.

Рак

Потреба у грошах зростає. Надходжень стає дедалі менше. Не давайте фінансових розписок. Не беріть позик. Ситуація залишається непростою. Не ускладнюйте її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні прогнозують рекордні морози взимку

Лев

Поверніться до колись нерозв'язаних матеріальних питань. Зараз маєте більше шансів довести справи до ладу.

Діва

Не варто у цей день звертатися до представників виконавчої влади та до суду. Це коштуватиме вам невиправдано дорого і користі не принесе.

Терези

Вдалий час для початку фінансового злету. Доходи ростимуть відповідно до вашої працездатності. Відкривайте депозитні рахунки.

Скорпіон

Прогнозується добрий прибуток. Та без грошової підтримки з боку надійних партнерів не обійдеться. Найбільш важливі фінансові операції проведіть до полудня.

Стрілець

Результативний день. Ваші проекти будуть підтримані керівництвом. Відповідно зросте зарплатня. Можна розраховувати на преміальні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 13 листопада: астролог дала містичний прогноз

Козеріг

У вашому розпорядженні необхідний мінімум грошей. Не беріть на себе додаткову фінансову відповідальність. Грошей на це не вистачить.

Водолій

Займатися питаннями працевлаштування поки не варто. Вам не запропонують доброго заробітку. Терміновий ремонт техніки забере багато грошей. Значні покупки краще робити вранці.

Риби

Розраховувати на матеріальну підтримку з боку оточуючих марно. Ви залишитеся сам на сам зі своїми фінансовими проблемами. Навчайтеся, обмінюйтеся досвідом. Час шукати нові способи заробітку.

До кінця тижня в Україні суттєві опади не передбачаються, а повітря бадьоритиме свіжістю. Синоптики попередили, коли чекати холодів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 листопада: які знаки раптово розбагатіють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі