середа, 12 травня 2021 07:00

Гороскоп на 12 травня: що цього дня вдаватиметься найкраще

Гороскоп на 12 травня: що цього дня вдаватиметься найкраще
Знаходитимете вихід зі складних ситуацій. Приходитимуть у голову цікаві ідеї. Фото: pixabay.com

12 травня дефіциту коштів не буде. Гроші надходитимуть вчасно. Можливі додаткові прибутки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Для багатьох це буде день прозріння, - говорить астрологиня. – Знаходитимете вихід зі складних ситуацій. Приходитимуть у голову цікаві ідеї. Стануть очевидними причини чиєїсь неадекватної поведінки. Нарешті будуть уточнені сумнівні діагнози. Добре удаватиметься ремонт техніки. Хтось зможе умовити невблаганних коханих погодитися на одруження. Багатьом знадобиться уміння переконливо доводити свою позицію. Тож не мовчіть цього дня".

Овен

Ви можете переоцінити свої фінансові можливості. Вдалому вкладанню грошей має передувати добрий розрахунок. Купувати дорогі прикраси не час.

Телець

Очікуються невеликі прибутки. Не буде можливості вільно розпоряджатися грошима. Більшість зароблених коштів піде на невідкладні виплати.

Близнюки

Жодної домашньої проблеми не вдасться залагодити спокійно. Ви не встигатимете гасити емоційні сплески близьких. Знайдіть собі більш приємне заняття.

Рак

Залишайтеся ввечері вдома. Цей день варто провести у колі родини. Добре було б згадати про якусь батьківську традицію.

Лев

Не вистачатиме деякої суми для здійснення великої покупки. Брати гроші у борг не слід. Подумайте над доцільністю цих витрат.

Діва

Доходи зростають. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Грошей вистачатиме не лише на продукти. Куплений одяг не носитиметься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настає час успіху і збагачення: прогнози астрологині

Терези

Будьте уважними. Глибоко цікавтеся інтересами партнерів. Не забувайте про важливі дати вашої спільної історії.

Скорпіон

Не перетворюйте побачення на обговорення робочих чи сусідських проблем. Кохані потребуватимуть інтимного спілкування. Даруйте їм ніжність.

Стрілець

Не зволікайте з прийняттям рішень з фінансових питань. Особливо приємних романтичних спогадів день не залишить. Займайтеся буденними справами. Не давайте волю своїм емоціям.

Козеріг

Відчуватиметься застій в особистому житті. Стосунки з партнерами потребують конструктивного перегляду. Подумайте над цим.

Водолій

Одне за одним виникатимуть непорозуміння у стосунках з милими. Шукайте компромісів, а не справедливості.

Риби

Гроші йтимуть до ваших рук. Можливе надходження преміальних. Будьте щедрими. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці.

Астрологиня дала прогноз на тиждень з 10 по 16 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 травня: що цього дня вдаватиметься найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі