субота, 01 серпня 2020 04:00

Гороскоп на 1-2 серпня: чим здивують зірки у перші вихідні серпня

Гороскоп на 1-2 серпня: чим здивують зірки у перші вихідні серпня
Неділя передуватиме повні. Гірше почуватимуться кардіологічні хворі. Тому бажано у цей день розслабитися і відпочити по-справжньому. Фото: pixabay.com

1-2 серпня на дорогий відпочинок коштів не вистачить. Відправляйтеся з родиною на природу. Це буде екононо і корисно. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Усіляку роботу по дому та похід по крамницях заплануйте на суботу, - каже астролог. – Неділя передуватиме повні. Гірше почуватимуться кардіологічні хворі. Тому бажано у цей день розслабитися і відпочити по-справжньому. У перші вихідні серпня зірки здивують неймовірними поворотами долі. Можуть відновитися колишні стосунки. Знаходьте спільну мову із братами та сестрами. Поступайтеся у непринципових питаннях. Намагайтеся не перейматися через дрібні прикрощі. Бережіть нервову систему. Присвятіть вільну годину перебиранню старих листів і документів".

Овен

Дефіциту коштів не буде. Сміливо реалізовуйте свої плани у суботу. У неділю є небезпека даремно витратити гроші. Позичені знайомим речі не скоро повернуться до вас.

Телець

У неділю обставини завадять зустрітися з милими. Призначайте побачення на суботу. Останній день тижня проведіть усамітнено.

Близнюки

З грошима проблем не буде. Спробуйте їх витратити не лише на власну користь. Додаткових коштів потребуватимуть діти.

Рак

З коханими ви говоритимете різними мовами. Пошуки нових романтичних пригод не увінчаються успіхом. Звільніть гардероб від зайвих речей.

Лев

Намагайтеся не залишатися сам на сам з коханими. З'ясовувати стосунки небезпечно. Відпочиньте разом в оточенні давніх друзів.

Діва

Не варто відправлятися у подорож. Поїздка обійдеться занадто дорого. Відпочиньте вдома. Купувати меблі не час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну накриють холодні фронти: синоптик розповів, чи повернеться ще тепло

Терези

Кишені напівпорожні. Похід по крамницях не принесе задоволення. Стримуйте свою запальну натуру. Не ображайте коханих різкими словами.

Скорпіон

Фінансові можливості обмежені. Відкладіть здійснення валютних операцій до понеділка. Перевіряйте здачу у крамницях.

Стрілець

Кохані намагатимуться усіляко догодити вам. Часом їхня увага здаватиметься нестерпною. Зумійте тактовно вийти з напруженої ситуації.

Козеріг

Тримайте грошовий запас недоторканим. Вам можуть знадобитися заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту.

Водолій

Витратити гроші на власний розсуд не вдасться. Матеріальної підтримки потребуватимуть рідні. Кохані бажатимуть провести вихідні на власний розсуд. Не наполягайте на своїх ідеях щодо відпочинку.

Риби

Від поїздки з друзями на відпочинок краще відмовитися. Ці вихідні не принесуть яскравих вражень. Займіться хатніми справами.

Тиждень з 27 липня по 2 серпня стане плідним для людей, яких не лякають невдачі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-2 серпня: чим здивують зірки у перші вихідні серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі