пʼятниця, 12 лютого 2021 07:00

Гороскоп на 12 лютого: яким знакам пощастить цього дня

Гороскоп на 12 лютого: яким знакам пощастить цього дня
Заявляйте про себе, демонструйте свої таланти. Вас помітять і запросять до співпраці надійні роботодавці. Фото: pixabay.com

12 лютого жорстка конкуренція примусить вас іти на додаткові витрати. Не час турбуватися про підвищення прибутку. Подбайте про збереження існуючих доходів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ранкові години пробудять творче натхнення. Не проспіть чарівного світанку, - говорить астрологиня. – Присвятіть коханим перші години дня. Тоді до вечора вас супроводжуватиме піднесений настрій. Сприяйте розвитку своїх здібностей. Не розмінюйте талант на дрібні монети. Користолюбцям не таланитиме. Ризикуєте спустити багато коштів на задоволення власних забаганок. Думайте про наступний день. Ведіть планову економіку. Успіх переслідуватиме Раків, Левів і Козерогів. Заявляйте про себе, демонструйте таланти. Вас помітять і запросять до співпраці надійні роботодавці. Не уникайте нагоди підвищити заробітки".

Овен

Не розпочинайте інтимних стосунків. Зазнаєте розчарувань. Цей день сприяє спокою та цнотливій романтиці.

Телець

Не розумітимете мотивів вчинків коханих. Відчуття розгубленості зіпсує настрій. Але серйозних причин для переживань не буде. Партнери добре ставляться до вас.

Близнюки

Проблем з фінансами не буде. Грошові операції можуть проходити з невеликими затримками. Відкладіть деяку суму на підтримання здоров'я.

Рак

Призначати романтичне побачення не слід. Не обіцяйте коханим приділити їм увагу ввечері. Реальність не відповідатиме планам.

Лев

Можливі зміни умов фінансування вашої роботи. Не приймайте рішень щодо подальшої діяльності. Спостерігайте. Аналізуйте.

Діва

Будьте лагіднішими до коханих. Не реагуйте на їхні емоційні сплески. Підтримайте милих і потурбуйтеся про їхнє самопочуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польська фітнес-модель засвітила апетитні форми в крихітному бікіні

Терези

Не висловлюйте матеріальних претензій партнерам. Ця тема переросте в конфлікт. Поговоріть про щось приємне за вечерею.

Скорпіон

Не бачитимете вигоди. Тому не довірятимете новим фінансовим пропозиціям. Ризикувати дійсно не слід. Виграшу не буде.

Стрілець

Кохані захопляться спілкуванням з іншими людьми. Запобігайте цьому. Спробуйте чимось зацікавити милих.

Козеріг

Очікується чергове поповнення бюджету. Утримуються стабільні доходи. Перевіряйте правильність заповнення фінансових документів.

Водолій

Добрі доходи принесе співробітництво з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Не затримуйте сплату податків.

Риби

Введіть коханих у коло своїх інтересів. Тоді ваша соціальна активність не заважатиме особистому життю.

Коли розпочався рік Бика і як його варто зустрічати – поради астрологині вражають.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 лютого: яким знакам пощастить цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі