понеділок, 01 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 1 серпня: хто цього місяця відчує себе справжнім щасливчиком

Гороскоп на 1 серпня: хто цього місяця відчує себе справжнім щасливчиком
Приділіть більше уваги догляду за тілом. Зайдіть до перукарні. Фото: pixabay.com

1 серпня добре подумайте, перш ніж діяти. Не варто щось чинити спересердя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зростає тенденція до руйнівних дій, – говорить астрологиня. – Зламати цього дня легше, ніж налагодити. Знижуйте навантаження під час тренування. Іти на рекорд небезпечно. Підвищується ризик травмування під час фізичної роботи й занять спортом. Приділіть більше уваги догляду за тілом. Зайдіть до перукарні. Продумайте здоровий раціон. Щаститиме поміркованим, упевненим у собі та стійким до стресів людям. Справжніми щасливчиками себе відчують Діви, Козероги, Раки і Леви".

Овен

Приймати виклик і вступати в прямий конфлікт небезпечно. Мало шансів вийти з нього переможцем. Не час випробовувати себе в нових напрямках діяльності.

Телець

Вчіться поважати опонентів. Навіть якщо ви відчуваєте свої переваги. Не слід збільшувати армію своїх ворогів. Відгукніться на прохання про допомогу.

Близнюки

Здійсненню ваших планів не сприятимуть обставини. Підводитимуть постачальники й підлеглі. Не час думати про розширення бізнесу. Зберігайте те, що маєте.

Рак

День вдалих переговорів і відряджень. Зберігайте спокій. Усе йтиме за планом. На дрібні проблеми не зважайте. Уникайте участі в чужих конфліктах.

Лев

Беріться за складні завдання. Вірте у свої сили. Трапиться нагода продемонструвати свої таланти. Не зволікайте з прийняттям важливих рішень. Покупки будуть вдалі.

Діва

Дуже вдалий день. Не витрачайте його на другорядні справи. Займіться найважливішими питаннями. Але не розв'язанням особистих проблем. Тут покращення не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 21 тис. грн: хто отримує найбільші пенсії в Україні

Терези

Бракуватиме терпіння. Копітку працю не буде доведено до ладу. Бажано чергувати розумову й фізичну роботу. Ставте собі не надто високі цілі. Тоді не переживете розчарування.

Скорпіон

Не треба розраховувати на удачу. Це день важкої праці. Результати навряд чи порадують. Рівень доходів не збільшиться. Змінювати місце проживання не час.

Стрілець

Креативні ідеї не спадатимуть на думку. Вийти з кола проблем не вдасться. Нехай поки що все залишається без змін. Відпочиньте в колі друзів.

Козеріг

Не варто сперечатися з представниками влади. Можете накликати на себе штрафні санкції. Пильнуйте за кермом. Зростає аварійність на автошляхах.

Водолій

Ви реагуватимете на зміну погоди. Настрій змінюватиметься протягом дня кілька разів. Це не сприятиме роботі. Подбайте про повноцінний сон.

Риби

Звужуйте коло спілкування. Люди непокоїтимуть вас своєю присутністю. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Тіло потребуватиме руху. Покатайтеся на велосипеді.

Серпень в Україні розпочнеться дощами. Короткочасні опади пройдуть у західних областях.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 серпня: хто цього місяця відчує себе справжнім щасливчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі