субота, 12 березня 2022 17:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Google сповіщатиме користувачів Android в Україні про повітряну тривогу

Google сповіщатиме користувачів Android в Україні про повітряну тривогу
Власники готелів у сусідніх з Україною країнах можуть вказувати в профілі своєї компанії, чи пропонують вони безкоштовне або пільгове проживання. Фото: biz.today.ua

Компанія Google у співпраці з українським урядом запроваджує систему сповіщення про повітряну тривогу для всіх телефонів на Android в Україні. Інформація з'явилася у блозі компнаії.

"Наша Група аналізу загроз зосереджується на безпеці та безпеці наших користувачів в Україні та прилеглому регіоні, щоб допомогти їм отримати доступ до важливої інформації та поділитися нею. Ми всі бачили фотографії гуманітарної катастрофи, що розгортається в Україні", - йдеться у повідомленні.

Починаючи з сьогоднішнього дня, власники готелів у сусідніх з Україною країнах можуть вказувати в профілі своєї компанії, чи пропонують вони безкоштовне або пільгове проживання для біженців, повідомила компанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зупинка для Путіна - це поразка" - чи продовжуватиме Росія напад

"А місцеві підприємства можуть розміщувати повідомлення в профілі своєї компанії в Пошуку та на Картах, щоб пропонувати різноманітні послуги та допомогу біженцям з України", кажуть в Google.

У "Дії" з'явилася нова функція "єВорог". За допомогою неї можна повідомити про пересування техніки російських окупантів.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Зараз ви читаєте новину «Google сповіщатиме користувачів Android в Україні про повітряну тривогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі