середа, 03 січня 2007 13:03

Головного актора фільму "Таксі" можуть ув"язнити за замах на вбивство

Французького актора Самі Насері, відомого за виконанням ролі водія у фільмах "Таксі", затримали за бійку з заподіянням ножових поранень.

Як повідомила радіостанція "Франс-інфо", інцидент за участю кіноактора відбувся в ніч з вівторка на середу в місті Екс-ан-Прованс на півдні Франції.

Насері намагався потрапити в приватний нічний клуб, але охорона відмовилася пропустити актора, тоді він почав біля входу у заклад бійку, під час якої вихопив ножа і вдарив ним одного з охоронців.

Врешті-решт правоохоронцям вдалося його скрутити. Насері, який дістав у бійці травму, помістили в лікарняну палату, що охороняється поліцією.

За інформацією радіостанції, прокуратура може висунути проти актора звинувачення у замаху на вбивство із застосуванням холодної зброї.

Раніше Насері неодноразово зазнавав судових і адміністративних покарань за водіння автомобіля в нетверезому стані, перевищення швидкості, образу поліцейських, хуліганство та інші правопорушення, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Головного актора фільму "Таксі" можуть ув"язнити за замах на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі