пʼятниця, 01 квітня 2011 17:29

Голі "феменки" з віниками напали на "босів інтернету"
15

Фото: Фото: сайт FEMEN

Сьогодні активістки жіночого руху FEMEN зірвали церемонію відкриття Українського форуму інтернет-діячів.

З криками "гребаные банщики", озброєні банними віниками, активістки накинулися на делегатів форуму, який представляв найбільші IT-компанії.

"Приводом для нападу стали загрозливі тенденції поширення цензури в інтернеті та особисті претензії руху FEMEN до конкретних IT-монополістів, що нав'язують свої патріархальні стереотипи всій інтернет-спільноті", - написала організація в себе на сайті.

"Кривава лазня - наша відповідь босам інтернету за серію "віялових" відключень інтернет-ресурсів жіночого руху!", - заявила активістка FEMEN Інна Шевченко.

"Нерозбірлива сіськофобія відкритих соціальних ресурсів у випадку з FEMEN є грубою формою гендерної та політичної цензури", - заявила активістка руху Олександра Шевченко.

"Адміністрація Facebook, як і адміністрація Google, продемонстрували дерев'яний підхід до фільтрації розміщених фото та відеоматеріалів, поставивши знак рівності між акціями протесту FEMEN і тривіальною еротикою. Інтернет все менше справляється з роллю притулку для вільнодумних і все більше насаджує заборони і цензуру там, де вони не доречні", - стверджує лідер руху Анна Гуцол.

Зараз ви читаєте новину «Голі "феменки" з віниками напали на "босів інтернету"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі