понеділок, 01 березня 2010 16:22

Гола дівчина сподобалась Ла Тойі Джексон більше за Козловського (ФОТО)

У суботу столичну Національну оперу України відвідала сестра покійного поп-короля Майкла Джексона американська співачка Ла Тойя Джексон. Вона дивилася церемонію вручення премій "Телезірка" й отримала статуетку за свого брата.

Співачка приїхала на церемонію на чорному лімузині зі своїм менеджером. Сестра покійного поп-короля вдягла оксамитові легінси та сріблястий жакет в стилю Майкла Джексона.

Дорогою до будівлі Ла Тойя роздала кілька автографів. Для неї виділили три місця в центрі партеру в Нацопері.

Співачка з усмішкою спостерігала за церемонією нагородження. Коли чула, як називали її ім"я, привставала й кланялася в різні боки. Після виступів Баскова, Козловського й Повалій Ла Тойя аплодувала.

На церемонії нагородження співав Козловський. Він виконав пісню французькою мовою. За словами Ла Тойі Джексон, вона не помітила, що то була французька.

"Вибачте, але я не помітила. Мені дівчина оголена сподобалася, що позаду нього танцювала", - зауважила співачка.

У столиці сестра Майкла Джексона була 3 дні. Для неї орендували чорний Mercedes-Benz і номер площею 140 кв м у п"ятизірковому готелі "Хаятт" за 1200 євро на добу.

Це другий візит Ла Тойі Джексон в Україну. 15 років тому вона давала концерт в Борисполі.

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гола дівчина сподобалась Ла Тойі Джексон більше за Козловського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі