пʼятниця, 26 лютого 2010 17:44

Інавгурація Януковича зіпсувала приїзд сестри Джексона (ФОТО)

Вчора увечері в Київ прилетіла сестра поп-співака Майкла Джексона Латойя.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили організатори церемонії "Телезірка", які запросили Латойу Джексон для участі у концерті.

"Латойя мала вчора по приїзді зустрітися з журналістами у готелі "Хаят", - розповіла одна з організаторів Інна Петрашова. – Але після інавгурації президента Віктора Януковича, у "Хаяті" заселяли президентів і прем"єрів інших країн. Запросили журналістів приїхати в аеропорт "Бориспіль", але тамтешня охорона заборонила проводити зустріч, бо ввечері звідти мали відлітати високопосадовці з Італії та Німеччини".

Латойя Джексон поселилася у номері "люкс" п"ятизіркового столичного готелю "Хаят" навпроти "Софії Київської".

"Замовила, щоб у кімнаті були доступні холодна і гаряча вода, туалет, розетка з перехідником на 13 ламп, 5 сухих білих рушників і добре освітлене дзеркало. З напоїв замовила 5 літрів негазованої мінералки, літр свіжого апельсинового соку, по пляшці хорошого охолодженого шампанського і вина та чотири келихи. Попросила кілька фірмових київських шоколадних батончиків і цукерок. Просили не готувати їй ані перших, ані других страв. На сніданок їстиме йогурти, на обід - канапе з рибою і копченим лососем. Вчора замовила ще корзину з ананасами і полуницею", - додала пані Петрашова.

Завтра ввечері Джексон виступить у концерті "Телезірка", який транслюватимуть з 19.30 на телеканалі "Україна".

Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Інавгурація Януковича зіпсувала приїзд сестри Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі