четвер, 31 січня 2019 19:20

Главу Суспільного телебачення Аласанію достроково звільнили з посади

Главу Суспільного телебачення Аласанію достроково звільнили з посади
Аласанію достроково звільнили з посади глави НСТУ. Фото: DW

Наглядова рада Національної суспільної телекомпанії України у четвер, 31 січня, достроково розірвала контракт із головою правління телекомпанії Зурабом Аласанією.

"Щойно наглядова рада Суспільного більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією. 9 - "за", 3 - "проти", - про це повідомила член наглядової ради Світлана Остапа в Facebook.

Згодом в коментарі Главкому Остапа зазначила, що причиною розірвання контракту стало порушення його положень Зурабом Аласанією.

"Є контракт. Якщо порушені пункти контракту, ми можемо виносити таке питання на голосування (питання розірвання угоди) Наглядової ради", - сказала вона, не повідомляючи про які з них іде мова.

"Засідання проходило у закритому режимі. Протягом п'яти днів ми оприлюднимо протокол сьогоднішнього засідання, в якому містимуться всі підстави сьогоднішнього рішення", - розповіла Світлана Остапа.

За її словами, очільник Суспільного був присутнім на засіданні і знає про причини розірвання договору. Однак, сам Зураб Аласанія відмовляється коментувати рішення про його відсторонення з посади.

Як відомо, Зураб Аласанія був обраний головою правління Національної суспільної телерадіокомпанії України у квітні 2017 року.

Влітку 2018 журналістська спільнота вимагала відправити Зураба Аласанію у відставку через запровадження цензури та тотальну корупцію.

Зараз ви читаєте новину «Главу Суспільного телебачення Аласанію достроково звільнили з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі