понеділок, 09 листопада 2009 19:01

Найголовніше за понеділок, 9 листопада

Найголовніше за понеділок, 9 листопада

 В Україні підтверджено 65 випадків "свинячого" грипу

В Україні лабораторно підтверджено 65 випадків захворювання на грип А/H1N1, з них 14 осіб померли, повідомив начальник Центру медичної статистики Міністерства охорони здоров"я Михайло Голубчиков.

Пірати погрожують потопити "Аріану"

Пірати, які захопили "Аріану" з 24 українцями на борту, погрожують потопити судно, якщо через місяць вони не отримають грошей (за останніми даними, вимагають від 3,5 млн до 10 млн доларів США).

Тимошенко і Путін - найпопулярніші персони в Росії

Прем"єр-міністри України і Росії Юлія Тимошенко і Володимир Путін минулого тижня очолили рейтинги популярності в російських ЗМІ серед відповідно російських і зарубіжних персон.

Міністр економіки відзвітував про інфляцію у жовтні

Інфляція в жовтні в розмірі 0,9% була викликана в основному сезонним підвищенням цін на продовольчі товари та житлово-комунальні послуги.

Дефіцит бюджету "Нафтогазу" складе 21 мільярд

"Нафтогаз" подав проект фінплану на 2010 рік з дефіцитом близько 21 мільярда гривень.

Горбачов з Меркель руйнуватимуть Берлінську стіну (ФОТО)

У Німеччині проходять святкування 20-ої річниці падіння Берлінської стіни. Разом з канцлером Ангелою Меркель до Берліну прибув колишній президент СРСР Михайло Горбачов і держсекретар США Гілларі Клінтон. Серед гостей також екс-президент Польщі Лех Валенса та інші діячі тих років.

Світ назбирав $1,5 млн на боротьбу з грипом в Україні

У зв"язку з епідемією грипу Україна отримала гуманітарну допомогу від 16 держав світу на суму понад півтора мільйона доларів.

Росіян починають вакцинувати від "свинячого" грипу

Сьогодні в Росії стартує вакцинація проти "свинячого" грипу. Почнеться вона з п"яти регіонів: Московської області, Алтайського краю, Тюменської, Брянської та Воронезької областей.

Обама запропонував Саакашвілі велику партію зброї

США у відповідь на прохання Грузії про військову допомогу запропонували республіці велику партію зброї і військової техніки. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС, посилаючись на якесь "джерело в російських спецслужбах".

"Шахтар" став головним фаворитом Ліги Європи

Підопічні Луческу достроково вийшли в плей-офф турніру

Зараз ви читаєте новину «Найголовніше за понеділок, 9 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі