середа, 09 лютого 2011 14:08

Генпрокуратура наказала Єжелю нагодувати голодних солдатів

Генпрокуратура наказала Єжелю нагодувати голодних солдатів

Генеральна прокуратура України зробила припис міністру оборони Михайлу Єжелю з вимогою вжити невідкладних заходів щодо усунення порушень вимог законодавства щодо забезпечення безперебійного харчування військовослужбовців Збройних сил України.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на відділ зв'язків зі ЗМІ Генпрокуратури.

Як повідомлялося, останнім часом виник скандал між постачальниками послуг з харчування військовослужбовців і Міністерством оборони. Керівництва двох підприємств звинуватили Міноборони в непрозорій політиці в системі організації харчування військовослужбовців. Зокрема, йшлося про спроби довести підприємство до банкрутства і про лобіювання інтересів певних компаній.

Низка комерційних фірм відмовилися організувати харчування в деяких військових частинах.

Єжель розцінює ситуацію з організацією харчування військовослужбовців у військових частинах як нормальну.

"На сьогоднішній ранок нормально особовий склад харчується. Підключені інші структури", - сказав він, коментуючи ситуацію із відмовою ряду комерційних фірм організувати харчування в низці військових частин.

За словами Єжеля, у вівторок кілька комерційних організацій оголосили ультиматум Міноборони.

"Ультиматум, що вони годувати не будуть, дали команду вивести своїх людей. Але спроби створити вибух - ніщо інше, як мильна бульбашка", - сказав міністр.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура наказала Єжелю нагодувати голодних солдатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі