вівторок, 30 вересня 2014 10:25

Генерал Пушняков вибачився перед волонтерами, яких оббрехав

Генерал Пушняков вибачився перед волонтерами, яких оббрехав
Фото: Еспресо

Командувач Сухопутних військ генерал-лейтенант Анатолій Пушняков вибачився перед волонтерами, які допомагають бійцям АТО, за свої заяви для ЗМІ стосовно того, що допомога волонтерів армії є вкрай незначною

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів міністр оборони Валерій Гелетей за підсумками зустрічі вищого військового керівництва країни з представниками волонтерських організацій.

За словами Гелетея, Пушняков надав пояснення волонтерам щодо своєї нещодавньої заяви про їхню участь у забезпеченні армії.

"Командувач вибачився перед волонтерами, та наголосив на невірному трактуванні його слів, сказаних на брифінгу під час навчань "Репід Трайдент-2014". Він ще раз подякував волонтерам за допомогу Збройним Силам"

Подяку за підтримку армії висловив і сам міністр, наголосивши при цьому, що волонтери були першими, хто прийшов на допомогу нашій армії.

Також в рамках зустрічі обговорювались питання підготовки наших військових до служби під час зимового періоду.

Нагадаємо, справжній скандал здійнявся у волонтерському середовищі через висловлювання командувача Сухопутних військ ЗСУ Анатолія Пушнякова, який на останніх міжнародних навчаннях "Швидкий тризуб" на Львівщині, аби не червоніти перед іноземними військовими партнерами, заявив, що і без волонтерів солдати вдягнуті, взуті та нагодовані.

"Всі військовослужбовці, які призвані до лав Збройних Сил України, забезпечуються формою одягу, харчуванням і всім спорядженням, яке необхідне на сьогоднішній день. Ми зараз навіть забезпечили на 70% зимовою формою одягу ті підрозділи, які беруть безпосередню участь в АТО. А те, що зараз роблять волонтери… Вони кажуть, що це вони годують військових. Насправді це не так", - заявив Пушняков.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Пушняков вибачився перед волонтерами, яких оббрехав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі