четвер, 06 квітня 2017 14:36

Гендиректор Moneyveo став володарем титулу "Людина року"

Гендиректор Moneyveo став володарем титулу "Людина року"
Дітище Михайла Лизанця - сервіс Moneyveo - швидко завоювало визнання споживачів і на сьогоднішній день попит на неї продовжує рости

Співзасновник і Генеральний директор мікрофінансової компанії Moneyveo Михайло Лизанець став переможцем Загальнонаціональної програми "Людина року 2016". Цю нагороду щорічно вручають найдостойнішим особам, які зробили безцінний внесок у розвиток держави, у створення її позитивного іміджу на міжнародному рівні.

Нагородження відбулося 25 березня в Національному палаці "Україна". Михайло Лизанець отримав титул "Менеджер року" завдяки своєму дітищу - сервісу Moneyveo. Його запуск ознаменував зародження на фінансовому ринку країни абсолютно нової ніші - кредитування в інтернеті. Ця послуга швидко завоювала визнання споживачів і на сьогоднішній день попит на неї продовжує рости.

Перемога в такому авторитетному конкурсі, як "Людина року", говорить про високу оцінку роботи, виконаної Михайлом і його командою.

Ідея, що перевернула ринок фінансових послуг

Михайло задумався про створення сервісу онлайн-кредитування під час навчання в Лондоні. Тоді майбутній сofounder Moneyveo зацікавився бізнес-моделлю компанії Wonga, що видавала позики в інтернеті. Щоб отримати в ній кошти, досить було просто відправити запит через її сайт, а гроші вона відправляла на карту позичальника.

Повернувшись в Україну, Михайло зібрав команду однодумців і зайнявся розробкою подібного сервісу. Він повинен був дати нашим співгромадянам переваги, якими вже користувалася Європа. У 2013 році Moneyveo видала свій перший кредит.

З появою нового кредитного продукту можливості споживачів фінансових послуг значно розширилися. Оформлення позик перестало асоціюватися у них з труднощами і бюрократією. Отримати потрібну суму "тут і зараз" стало можливо в будь-якій точці України при наявності паспорта, ідентифікаційного коду та інтернету. У позичальників більше не було необхідності відвідувати відділення фінансової установи, щоб вирішити матеріальні труднощі. Все, що для цього потрібно, зареєструватися на сайті компанії Moneyveo, відправити заявку на кредит і протягом декількох хвилин отримати гроші на карту.

Незмінний лідер в онлайн-кредитуванні

З моменту заснування компанії Moneyveo пройшло чотири роки. Вона стала прикладом успішної реалізації нової для українських реалій бізнес-моделі і незмінно зберігає лідерські позиції в ніші онлайн-кредитування. Звичайно, це було б неможливим без команди професіоналів та однодумців, які об'єдналися разом з Михайлом навколо спільної ідеї і цілі. А мета досить проста - полегшити людям життя, надавши якісний і зручний сервіс.

За час свого існування Moneyveo отримала безліч нагород - як кращий фінтех-стартап і сервіс онлайн-кредитування, кращий бренд, лідер якості послуг та інші. Тепер перелік поповнився однією з найпрестижніших нагород в країні. Це говорить про те, що компанія рухається в правильному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор Moneyveo став володарем титулу "Людина року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі