четвер, 25 листопада 2010 12:00

Gazeta.ua приносить свої вибачення Банку Форум Commerzbank Group за розповсюдження недостовірної інформації про банк

 

Gazeta.ua приносить свої вибачення Банку Форум Commerzbank Group за розповсюдження недостовірної інформації про банк, в тому числі за опублікування статті "Банк Форум близький до краху", в якій хибно стверджувалось, що Банк Форум знаходиться в тяжкому фінансовому стані.

Після спілкування з Банком Форум Commerzbank Group Gazeta.ua не сумнівається в стабільності та благополучності роботи банку. Банк Форум – сталий, сучасний, технологічний та інноваційний банк, який належить до великої німецької банківської групи Commerzbank Group. Банк Форум користується стабільною підтримкою акціонерів, якісно обслуговує своїх клієнтів, а його кредитні програми на купівлю авто та нерухомості є одними з найпривабливіших на ринку.

Публікація недостовірної інформації про Банк Форум відбулась без належної перевірки. Gazeta.ua визнає, що зроблені твердження були хибними та не повинні були з'являтися на сторінках видання.

Зараз ви читаєте новину «Gazeta.ua приносить свої вибачення Банку Форум Commerzbank Group за розповсюдження недостовірної інформації про банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі