середа, 05 березня 2008 08:13

Галкін повіз Пугачову на лікування до Швейцарії

Аллу Борисівну огляне провідний хірург однієї з кращих клінік Цюріха. Дізнавшись, що Максим летить на гастролі до Швейцарії, примадонна вирішила відправитися разом з ним, щоб проконсультуватися із закордонними фахівцями.

З тих пір, як 58-річна співачка травмувала ногу на зйомках програми "Дві зірки", пройшло вже більше місяця, але вона до цих пір шкутильгає і терпить страшні болі.

Недавно Аллі Борисівній порадили звернутися в багатопрофільний Медичний центр Університету міста Цюріх, де є спеціальне відділення "Хірургія травми". Саме там працюють кращі фахівці Європи в цій області.

"Доктор, який лікує подібні травми, дійсно чекає пацієнтку з Росії, - підтвердили в клініці. - Але вона попросила не називати свого імені."

Наскільки справи і відвідини клініки затримають зоряну пару за кордоном, залежатиме від вирішення лікарів. Можливо, королеві російської сцени доведеться зустріти головне жіноче свято далеко від будинку.

Максим Галкін не планував в своєму насиченому гастрольному графіку країну банків, сира і шоколаду. Адже цього року його чекає великий тур по Німеччині, а зовсім недавно він повернувся з Сибіру. Проте кількість концертів в Росії йому довелося скоротити, тому що поступила вигідніша пропозиція. Гумориста запросили як ведучого на презентацію фірми, якою володіє російський бізнесмен.

За цю роботу йому запропонували близько 100 тисяч євро. Організатори зобов"язалися сплатити мешкання в кращому готелі і приватний літак ка Цюріха. Відмовитися від такої вигідної пропозиції головний "мільйонер" країни не міг.

І до останньої травми Аллу Борисівну часто мучили болі в ногах. На деяких репетиціях вона навіть розстібала свої чоботи. А рік тому на зйомках в Києві через сильні болі в ногах примадонна попросила внести зміни до сценарію і співала, не встаючи з дивана, повідомляє "ТД".

Зараз ви читаєте новину «Галкін повіз Пугачову на лікування до Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі