вівторок, 17 листопада 2015 14:22

Франція відправить авіаносець із винищувачами для боротьби з "ІДІЛ"

Франція відправить авіаносець із винищувачами для боротьби з "ІДІЛ"
Автор: www.teaparty.org 19 Листопада Франція збирається відправити свій авіаносець з винищувачами у Середземне море для посилення боротьби з ІДІЛ, передає Deutsche Welle.

19 Листопада Франція збирається відправити свій авіаносець з винищувачами у Середземне море для посилення боротьби з "ІДІЛ", передає Deutsche Welle.

На авіаносці розмістять 26 винищувачів. Раніше його планували відправити у Перську затоку, але після атак у Парижі, авіаносець попливе у східну частину Середземного моря.

Винищувачі об'єднають свою роботу з 12-ма французькими бойовими літаками, які вже здійснювали авіаудари по "ІДІЛ", зосереджуючись на їхній "столиці" місті Ракка.

Під час останніх авіаударів французькі літаки вилітали з Йорданії та Об'єднаних Арабських Еміратів. Як зазначає агентство AFP, з більшою кількістю винищувачів Франція посилить боротьбу проти "Ісламської держави".

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, французька авіація знову вдарила по "серцю" "ІДІЛа".

Зараз ви читаєте новину «Франція відправить авіаносець із винищувачами для боротьби з "ІДІЛ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі