середа, 10 липня 2019 22:20

Філарет прокоментував своє інтерв'ю російським пропагандистам

Філарет прокоментував своє інтерв'ю російським пропагандистам
Філарет вважає, що сказав правду. Фото: Liga

Почесний патріарх Філарет не знав, що його інтерв'ю "Россия24" викличе негативну реакцію в суспільстві.

Філарет заявив, що якщо б він це передбачав, ймовірно, відмовився б від інтерв'ю, сказав "Громадському".

"Я даю інтерв'ю всім, хто до мене звертається. Але я не думав, що буде така негативна реакція на інтерв'ю, яке я давав ворожому каналу. Я і українським каналам даю інтерв'ю, але вони перекручують мої слова, або вибирають ті чи інші слова і дають свої коментарі. Тому зараз ЗМІ в більшості спрямовані на знищення Київського патріархату. Тому до цієї всієї інформації потрібно підходити з цих позицій - підтримують Київський патріархат, тобто незалежну церкву, не підтримують", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зоря пояснив, у чому причина дій Філарета

Почесний патріарх заявив, що дав правдиву інформацію.

"Він не підтримує, але не спотворив те, що я сказав. І це вже має велике значення, тому що світ, хоч і через ворожий голос, але почув правду. Одні звертають увагу на те, кому дав інтерв'ю, а другі звертають, що сказав патріарх. Так ось треба звертати увагу на те, що сказав патріарх, а не кому сказав", - підкреслив Філарет.

Патріарх Філарет дав інтерв'ю журналістці пропагандистського каналу "Росія-24" Ганні Афанасьєвій. На камеру російських ЗМІ Філарет розкритикував томос і діяльність Православної церкви України.

Зараз ви читаєте новину «Філарет прокоментував своє інтерв'ю російським пропагандистам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі