вівторок, 24 липня 2007 15:43

Естонія і Латвія виставили на продаж свої острови

Естонія і Латвія виставили на продаж свої острови. Естонський Linnusita площею 4,8 гектара можна купити за 220 тисяч доларів. За Круглий острів на озері Разнас в Латвії разом із земельною ділянкою між озерами Разнас і Зоснас просять майже мільйон доларів.

Linnusita, який в народі називають островом Пташиного посліду, розташований недалеко від зони відпочинку острова Сааремаа. Виручені за його продаж засоби планується направити на будівництво квартир в Курессааре.

Озерний Круглий острів в Латвії займає площу 3,2 гектара, на нім виявлені розвалини Білбітськой фортеці. Він продається разом із земельною ділянкою в 185 гектарів. Озеро Разнас - найбільше в Латвії за об"ємом води. На нім знаходяться 10 островів.

Це не перший острів, який продає Естонія. У 2006 році з оголошення в шведській газеті Dagens Nyheter стало відомо, що острів Піхалайд, що займає 6,7 гектара, можна придбати за 527 тисяч доларів, повідомляє латвійське видання "Телеграф".

Зараз ви читаєте новину «Естонія і Латвія виставили на продаж свої острови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі