середа, 28 листопада 2007 08:30

Енріке Іглесіас дякував киянам і пив з ними горілку

Енріке Іглесіас дякував киянам і пив з ними горілку
У вівторок, 27 листопада, в Київському Палаці Спорту пройшов концерт Енріке Іглесіаса, під час якого іспанський співак запрошував на сцену прихильників і поїв їх горілкою.

Енріке Іглесіас затримав київський концерт більш ніж на дві години. А коли вийшов на сцену, звернувся до фанатів російською мовою: "Простите за опоздание". Між піснями викрикував "Спасибо, Киев!", на що зал відповідав бурхливими оплесками.

Під час київського шоу Іглесіас неодноразово спускався з сцени в натовп. Трьох прихильників виконавець запросив на сцену, де стояли два дивани. Посадивши фанатів на один із них, Іглесіас дав їм по чарці з горілкою і, чокнувшись, випив залпом, чим викликав тріумфування публіки.

Виступ знаменитого артиста тривав близько півтори годин. Окрім композицій із нового альбому INSOMNIAC, Іглесіас виконав деякі старі хіти - Hero, Escape, May be та інші.

Київський концерт Іглесіаса проходив у рамках світового турне артиста на підтримку нового альбому INSOMNIAC, над яким 32-річний артист працював впродовж трьох років. До пластинки увійшло 12 пісень англійською і 3 іспанською мовами. Назва альбому перекладається як "безсоння".

Енріке Іглесіас латиноамериканський співак, який продав найбільше платівок у світі. Його кар"єра почалася в 1995 році після виходу першого альбому, який майбутня зірка естради планував потай від сім"ї ще з 16 років.

Співак є володарем 116 платинових дисків, 227 золотих, 26 міжнародних нагород, зокрема премії Греммі 1996 року як Кращий латиноамериканський виконавець, нагороди Billboard Magazine в 1997 році (Альбом року), World Music Award як латиноамериканський виконавець, який продав найбільше платівок у світі, вісім нагород Premio Lo Nuestro, дві нагороди ACE Артист року, дві нагороди ASCAP Кращий композитор і American Music Award 1997 року.

За матеріалами: Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Енріке Іглесіас дякував киянам і пив з ними горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі