вівторок, 27 листопада 2007 07:06

У Палаці спорту співатиме Енріке Іглесіас

Сьогодні у Палаці спорту, що на вул. Еспланадній, іспанець Енріке Іглесіас, 32 роки, презентуватиме свій альбом "Insomniac" ("Безсоння").

До нього увійшли 12 пісень англійською і три іспанською мовами. Співак нещодавно розійшовся зі своєю подругою, російською тенісисткою Анною Курніковою. Він запевняє, що страждає від безсоння й тому п"є великі дози снодійного. Іглесіас працював над альбомом три роки, переважно вночі, а вдень спав.

До Києва Енріке привіз 70 тонн апаратури, що ледве помістилися у п"ять вантажівок. Концерт триватиме дві години. Іглесіас виконає 18 пісень.

— Хочу з"їсти у Києві суші, — говорить співак, — які обов"язково зап"ю горілкою.

Енріке, син славетного Хуліо Іглесіаса, народився в Мадриді. 10-річним переїхав до американського міста Маямі. Сольну кар"єру розпочав у центральній Америці під псевдонімом Енріке Мартинес. І лише після рекордних продажів та контракту в Мексиці вирішив виступати під своїм справжнім ім"ям. За 10 років Іглесіас видав 40 млн альбомів.

Квитки на київський концерт Іглесіаса коштують від 200 до 1500 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Палаці спорту співатиме Енріке Іглесіас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі