понеділок, 28 лютого 2022 16:05

Економіка Росії "летить до пекла" - Шабунін

Економіка Росії "летить до пекла" - Шабунін
Росію чекає катастрофічна інфляція та безробіття. ФОТО: pixabay.com

Російська економіка "летить до пекла". РФ очікує інфляція на 30-40%.

Прийде безробіття та падіння доходів населення на понад 10%, написав у власному телеграм-каналі блогер Віталій Шабунін.

Він навів інформацію про падіння російської економіки, яку зібрала Ліга антитрасту.

"Банк ВТБ просить клієнтів не робити оновлення його мобільного застосунку. Російське програмне забезпечення розроблено на базі коду Open Source. А іноземні розробники починають блокувати свої коди для російських користувачів та ПЗ", - йдеться у повідомленні.

Першим, через масовий відтік депозитів, може збанкрутувати банки Sberbank Europe разом зі своїми хорватськими та словенськими підрозділами, згідно даних Ліги антитрасту.

"Ціна будівельних матеріалів різко виросла до 40%. Незабаром це відобразиться на ціні нерухомості", - зазначається в опублікованому дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диверсанти проникли в Михайлівський монастир - намагалися викрасти Епіфанія

Водночас у своєму телеграм-каналі екснардеп Борислав Береза зазначив, що російські олігархи "почали підозрювати, що у них серйозні проблеми".

"У Росії настала реальна економічна криза, яку не порівняти із 2014 роком. Про це на своїй сторінці у телеграмі написав російський бізнесмен Олег Дерипаска. Він вважає, що для виходу із кризи потрібні "реальні кризові менеджери", а не фантасти з пачкою презенташок (презентацій. – Gazeta.ua). Пересидіти, як у 2014-му не вдасться", - йдеться у повідомленні в телеграмі.

Росія о 4:00 24 лютого ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Економіка Росії "летить до пекла" - Шабунін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі