понеділок, 19 липня 2010 08:27

Дві українки продали за кордон 12 дівчат

Дві українки продали за кордон 12 дівчат

Міліція викрила житомирянку і жительку Київської області (віком 18 та 21 рік), які продали за кордон у сексуальне рабство 12 українок.

Через Інтернет зловмисниці пропонували дівчатам віком від 18 до 22 років стати моделями за кордоном і допомагали виїхати у країну призначення. Проте за кордоном дівчат утримували для сексуальної експлуатації у розважальному комплексі.

У результаті оперативних заходів у співпраці з Інтерполом МВС України та консульським представництвом в іншій державі із сексуального рабства визволено і повернуто на Батьківщину 12 громадянок України.

Слідчим управлінням МВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

Зловмисниць заарештовано. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, на початку липня правоохоронці Київської області звільнили з сексуального рабства в Індонезії 17 дівчат з України. Для надання інтимних послуг їх вербували у закордонних готелях учасники злочинного угрупування - дві жінки з України і чоловік з Узбекистану.

Зловмисники запрошували дівчат у столицю Індонезії Джакарту також нібито як фотомоделей. На місці у них забирали паспорти і силою утримували в одній з місцевих готелів. За словами потерпілих, приміщення охороняли озброєні російськомовні чоловіки.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Дві українки продали за кордон 12 дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі