середа, 06 листопада 2019 04:31

Дубневичу готують нову підозру

Дубневичу готують нову підозру
Суд відпустив Ярослава Дубневича під заставу у 100 млн грн. Фото: Zaxid

Сомовисуванцю Ярославу Дубневичу можуть висунути додаткову підозру в кримінальному провадженні.

"Наразі є одне провадження, на якому концентруємо наші сили. Зараз звернулися з ним до парламенту. Можливо, буде змінена підозра чи буде додаткова підозра, - побачимо", - сказав Генпрокурор Руслан Рябошапка у інтерв'ю "LB.ua".

Також Рябошапка припускає, що до кінця 2019 року можуть відкрити кримінальні справи і на інших народних депутатів. Він додав, що наразі перевіряється переписка Медяника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд відпустив Дубневича під заставу 100 млн грн

Нагадаємо, за версією слідства, народний депутат Дубневич лобіював виділення коштів з бюджету ВАТ "Укрзалізниця" на закупівлю товарів у підконтрольних йому підприємств. Фінансові втрати від реалізації схеми проведення процедур відкритих торгів стрілочних переводів, запасних частин до них і комплектів роздільного скріплення, згідно з матеріалами експертизи, склали понад 93 млн грн.

У четвер, 31 жовтня 2019 року Верховна Рада підтримала подання Генерального прокурора Руслана Рябошапки про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (арешт) щодо Дубневича.

Зараз ви читаєте новину «Дубневичу готують нову підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі