вівторок, 12 березня 2024 08:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Дронами атакували Тернопільську область: що відомо про наслідки

Дронами атакували Тернопільську область: що відомо про наслідки
Росіяни атакували об'єкт інфраструктури. Фото: eastnews.ua

Уночі через атаку російськими дронами Shahed сталась пожежа на одному з обʼєктів інфраструктури у Кременецькому районі Тернопільської області.

Пожежу гасили 19 одиниць спецтехніки, 73 працівників особового складу та тактичний робот, повідомляє Тернопільська ОВА.

Загиблих та травмованих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни скинули авіабомбу на житлову багатоповерхівку

У найближчому населеному пункті до пошкодженого обʼєкту інфраструктури призупинили газо- та електропостачання. Станом на 7:00 відновили подачу електроенергії, незабаром відновлять подачу газу.

"В Кременецькому районі створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної події. Усі структури діють відповідно до своїх повноважень. Просимо не наближатися до місця надзвичайної події, поки тривають роботи з ліквідації наслідків удару ворожими БПЛА", - йдеться у повідомленні.

Вночі росіяни знову атакували південні регіони дронами-камікадзе типу Shahed-131/136.

Під час нічної атаки 12 березня ворог здіснив також пуск ракети Х-59 з літака тактичної авіації, з акваторії Чорного моря в напрямку Одещини, повідомили у вівторок вранці Сили оборони півдня України. Підрозділами протиповітряної оборони ціль було знищено над морем.

Зараз ви читаєте новину «Дронами атакували Тернопільську область: що відомо про наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі