четвер, 12 травня 2022 11:06

Спецтема: Війна Росії проти України

"Досягли певного "цинізму": ЗСУ влаштували "сафарі" на кадировців

"Досягли певного "цинізму": ЗСУ влаштували "сафарі" на кадировців
ЗСУ влаштували "цинічне сафарі" на окупантів-кадировців. Фото: Генштаб ЗСУ

Збройні сили України знищують військових з Чечні, які приїхали воювати проти України. Усе через те, що так звані кадировці знущаються з українців, катують їх та вбивають.

Про це розповів очільник управління Служби безпеки України в Харківській області підполковник Роман Дудін в інтерв'ю, передає "АрміяInform".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ приховують, що кадировці щодня мають великі втрати - росЗМІ

За його словами, була інформація, що підрозділи кадировців зайшли на Харківщину. Українські захисники їх швидко "утилізували".

"Наші хлопці досягли вже такого "цинізму" в хорошому сенсі цього слова, що, щойно дізнаються про перебування даної категорії осіб в регіоні, відкривають своєрідне "сафарі" на них. Намагаються щось таке вгатити в район перебування "кадирівців", приватних військових компаній тощо, щоб ті одразу припинили своє існування", - розповів Дудін.

Кадировці в України мають лише символічне значення. Їх бояться в самій Росії, але тут їх вважають звичайними злочинцями, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

У мережі військові з Чечні неодноразово поширювали безглузді відео своїх "здобутків" в Україні. Стріляють то в повітря, то в стовп, то в пусту будівлю. Самі російські військові визнають неефективність кадировців на війні.

Зараз ви читаєте новину «"Досягли певного "цинізму": ЗСУ влаштували "сафарі" на кадировців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі