вівторок, 14 квітня 2020 10:51

Дощі та похолодання – синоптики розповіли про погоду на Великдень

Дощі та похолодання – синоптики розповіли про погоду на Великдень
Погода на Великдень, 19 квітня, в Україні обіцяє бути дощовою. Фото: caritas.kharkiv.ua

Погода на Великдень, 19 квітня, в Україні обіцяє бути дощовою. З 6-ї ранку до 12:00 синоптики прогнозують переважно сонячну погоду, місцями буде хмарно. Потім почнеться короткочасний дощ. Про це розповів народний синоптик Володимир Деркач.

"На півночі країни очікуються дощ і хмарність із проясненнями. На вечір Великодня погода знову стане сонячною. На заході та півдні опадів не передбачається, а температура буде вища на кілька градусів", - каже синоптик.

У передвеликодній тиждень погода буде також мінлива. Найхолодніший день - сьогодні. У північних і західних областях України, а також на Вінниччині 14 квітня температура повітря різко впаде до +4...9ºС. Про це пише Наталка Діденко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 14 квітня: чим здивує середина весни

На сході, півдні та в більшості центральних областей ще затримається тепліша погода, протягом дня очікується +10...17ºС. Але надвечір уже похолодає й на Черкащині.

У Києві 14 квітня очікується різке похолодання, температура повітря впаде до +5...7ºС, пройде дощ, є ймовірність мокрого снігу.

Вітер у столиці завтра зміниться на північно-західний, найближчої ночі він ще буде сильний, завтра вдень стихне, а 15 квітня знову розгуляється.

У ніч на 15 квітня можливі заморозки -1...3ºС, вдень холодна погода ще втримається.

"16 і 17 квітня в Києві потеплішає, проте в суботу й на Великдень знову очікується похолодання. 17 та 18 квітня у столиці пройдуть дощі. Словом, передвеликодня погода обіцяє бути строкатою, яскравою, складною та цікавою.

Усе, як завжди, в Україні", - каже Діденко.

Травень в Україні буде сухим і спекотним - дощів не варто чекати аж до 20 травня. Цілком імовірні заморозки в останньому місяці весни.

Зараз ви читаєте новину «Дощі та похолодання – синоптики розповіли про погоду на Великдень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі