середа, 06 травня 2009 20:59

Доля 9 шахтарів на шахті "Новодзержинська" залишається невідомою

Доля 9 шахтарів на шахті "Новодзержинська" залишається невідомою

До сих пір залишається невідомою доля 9 шахтарів, які опинилися в кам"яному полоні на шахті "Новодзержинська" (м. Дзержинськ, Донецької області) 4 травня.

- Темпи робіт знизилися, розбирають завал уручну, - говорить Марина Нікітіна, глава прес-служби територіального управління Держгiрпромнагляду Донецької області. – Планували до 19.00 вийти у ймовірне місце знаходження людей. Вже через сім метрів рятувальники сподівалися знайти людей, але поки що роботи тривають, нікого не знайдено. Це тупикова виробка, так що всі 9 чоловік там. Більше їм бути ніде. Все питання полягає в тому - чи живі люди. Є шанс, повітря там є, і всі продовжують сподіватися.

Зв"язок з гірниками доки не встановлений. За останньою інформацією, максимальна глибина завалу може складати 50-60 метрів.

- Завал суцільний, може рятувальникам доведеться ще 7, а то і 20 метрів пройти, але проходка сповільнилася, все запресовано, - повідомило наше джерело в держкомісії. - Схоже, живих там немає, але на шахті iм. Карла Маркса вже не вірили в порятунок, і проте люди були живі. На завтра на 10 годин призначено засідання держкомісії. Все буде з"ясовано.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Доля 9 шахтарів на шахті "Новодзержинська" залишається невідомою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі