пʼятниця, 21 серпня 2009 12:32

Для Путіна зниклі безвісти на російській ГЕС вже мертві

Для Путіна зниклі безвісти на російській ГЕС вже мертві

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін розпорядився зрівняти суму виплат сім"ям загиблих і зниклих безвісти при аварії на Саяно-Шушенській ГЕС. Слова Путіна, який виступив на нараді з питань ліквідації наслідків аварії на ГЕС в хакаському селищі Черьомушки.

Як повідомив Путін, компанія "РусГідро" ухвалила рішення виплатити по 1 мільйону рублів сім"ям загиблих. "Це рішення правильне, але недостатнє. Ці виплати треба розповсюдити і на сім"ї зниклих безвісти... Не потрібно вдавати, що щось комусь незрозуміло", - заявив прем"єр.

Він додав, що з федерального бюджету сім"ям загиблих і зниклих безвісти також буде виділена компенсація у розмірі 1 мільйон рублів і одноразові виплати постраждалим.

Путін підкреслив, що також необхідно здійснити додаткові виплати, зокрема для дітей, які не досягли 18 років. Крім того, він відзначив важливість вдосконалення законодавства в цій сфері. "Потрібно надати уряду можливість оперативно реагувати на події подібного роду", - заявив прем"єр.

Він закликав владу Хакасії та компанію "РусГідро" щонайшвидше забезпечити людей роботою.

Аварія на Саяно-Шушенській ГЕС сталась вранці 17 серпня. За останніми даними, в результаті її загинули 26 осіб, 49 пропали безвісти, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Для Путіна зниклі безвісти на російській ГЕС вже мертві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі