понеділок, 10 липня 2023 11:35

Для кого середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень - гороскоп на 10-16 липня

Для кого середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень - гороскоп на 10-16 липня
Не намагайтеся будь-що привернути увагу коханих до своєї персони. Замість того, щоб зблизитися, віддалите їх від себе. Фото: pixabay.com

10-16 липня менше говоріть, більше слухайте. Це час навчання та обміну досвідом.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вас важко буде відірвати від справ, - говорить астрологиня. – Зануритеся у проблемні моменти, влаштовуватимете переговори і укладатимете блискавичні контракти. Добре подумайте, перш ніж пристанете на пропозицію когось взяти участь в авантюрі. У вас відберуть дорогоцінний час та гроші. Середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень для Тельців, Левів, Стрільців і Козерогів. Енергії вистачить, щоб гори звернути. Але через самовпевненість можете пройти повз важливі речі. Не намагайтеся будь-що привернути увагу коханих до своєї персони. Замість того, щоб зблизитися, віддалите їх від себе. Перенесіть покупку вживаного авто та оформлення спадку. Не виставляйте на продаж нерухомість, не перевантажуйте спину".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Події, що відбуваються навколо, викличуть занепокоєння. Все матиме руйнівну силу. Не варто закладати фундамент і починати ремонт. Ламатимуться телефони і комп'ютери.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви сильні та ініціативні. Але це не привід братися за всі справи одночасно. Добре обдумуйте свої кроки, аналізуйте попередні успіхи. Гарно вдаватиметься навчання. Зацікавитеся програмуванням та робототехнікою. Читайте та переглядайте відео про штучний інтелект.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто планувати інтенсивної роботи. Часу і сил забракне. Добре працюватиме голова. Знайдете спосіб вирішити складні питання. Щаститиме людям впертим та здібним.

Рак (22 червня – 22 липня)

Люди намагатимуться силовими методами досягти своєї мети. Планувати переговори і знайомити колег з нововведеннями на роботі краще у четвер. Записуватися на навчальні курси – у вівторок.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Ситуації складатимуться на вашу користь. Маєте шанс здобути те, чого давно прагнули. Протягом тижня важко йтиме торгівля. Не варто виставляти на продаж свої речі. Знадобиться уміння мовчати, якщо не хочете спровокувати коханих на сварку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не поспішайте щось змінювати. Наберіться терпіння і спостерігайте. Не поспішайте змінювати колір волосся чи зачіску. Уникайте кредитів. Те, що не вдається купити зараз, зумієте придбати восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильної спеки не буде: яку погоду прогнозують на початок тижня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перед вами відчинятимуться будь-які двері. Вдасться вирішити питання, які не могли розв'язати раніше. Знадобиться уміння швидко приймати рішення. Довго служитимуть речі, придбані у суботу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це найбільш інтенсивний тиждень літа. Ви сповнені сил та енергії, здатні переробити купу справ за короткий період часу. Суперуспішними себе відчують "жайворонки". Прокидайтеся зі сходом сонця. Гарно працюватиме пам'ять.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Плани багатьох будуть зірвані. Людей накриє розчарування і депресія. Щоб сильно не засмучуватися, не будуйте повітряних замків. Все вдаватиметься тим, хто виконуватиме роботу поволі. Ті, що поспішатимуть, будуть змушені переробляти все ще раз.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Добре працюватиме інтуїція. Прислухайтеся до внутрішнього "я", коли плануєте майбутнє. Гарно пройдуть тести і вступні співбесіди. Отримаєте шанс здобути професію своєї мрії.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

З середи на четвер снитимуться віщі сни. Зустрінуться впливові люди, які будуть готові підтримати та порадити. Не варто планувати переїзд, купувати земельну ділянку чи починати будівництво.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зменшіть кількість зустрічей та переговорів. Вони сильно виснажать і вже до середини тижня можуть вивести з себе. Знайти пару буде непросто. Щоб відігнати почуття самотності, проводьте час у колі друзів.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Для кого середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень - гороскоп на 10-16 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі