субота, 09 червня 2012 18:12

Довгоногі моделі дефілювали у раритетних футболках Бекхема і Шевченка
7

Фото: Фото: Галина Остаповець

У столичному Планетарії відкрилась виставка футболок світових футболістів. Тут представлені майки Девіда Бекхема, Сергія Реброва, Андрія Шевченка, збірної СРСР, яка є найстарішою футболкою на виставці.

"Майки почав збирати років 15 тому. Тоді ще був підлітком і грав у футбол. В мене було десь з десять майок, в яких я виходив грати. Пацани всі вмирали із заздрощів, бо таких футболок, як у мене не було ні в кого. Потім це переросло в хобі. Більш серйозніше зайнявся цим роки три тому. Зараз маю десь із 600 майок. Перевагу надаю провінційним збірним. Їх просто важче дістати, ніж майку Бекхема, наприклад. Бо Бекхему на рік дають 15 майок, а гравцям "Металіста", наприклад, тільки три", - зауважив один із колекціонерів Олексій.

Майки футболістів колекціонери, зазвичай, купують у футбольних фанів через соціальні мережі та сайт eBay. Найдешевші коштують від 50 євро. Майки топових футболістів продають від 500 євро. Але найдорожче обходяться майки, в яких грали ще в 70-х роках. Такі коштують по 3 тисячі євро.

Наприкінці виставки у футболках найвідоміших футболістів дефілюють моделі. Їхні ноги нічого не прикриває.

Зараз ви читаєте новину «Довгоногі моделі дефілювали у раритетних футболках Бекхема і Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі