пʼятниця, 21 травня 2010 10:48

Десяте самогубство з початку року сталось на підприємстві Foxconn

Десяте самогубство з початку року сталось на підприємстві Foxconn

Поліція китайського міста Шеньчжень розслідує причини десятого з початку року випадку самогубства на підприємстві Foxconn - черговий співробітник звів рахунки з життям вранці в п'ятницю, повідомляють місцеві ЗМІ.

За інформацією правоохоронних органів, 21-річний співробітник компанії Foxconn Technology Group, що виробляє комп'ютерну та побутову техніку, викинувся з вікна одного з будівель на території підприємства, що знаходиться в Шеньчжені. Молодий чоловік загинув, ставши восьмою з початку року жертвою самогубств на підприємстві. Раніше ЗМІ практично щомісячно повідомляли про спроби звести рахунки з життям серед співробітників компанії. За цей час з вікон гуртожитку підприємства і офісних будівель вистрибнули десять осіб, лише двом вдалося вижити. Наймолодшому із загиблих - 18 років.

Міська влада узяла розслідування самогубства під контроль. За декілька днів до останнього самогубства підприємство відвідав віце-мер міста, провів бесіду з керівництвом компанії про необхідність вживання заходів для запобігання повторенню трагічних інцидентів.

Увага громадськості до підприємства Foxconn була привернута в липні минулого року після повідомлення про те, що молодий співробітник викинувся з вікна підприємства після звинувачення в пропажі телефону i-phonе, що збирається на заводі Foxconn для Apple. Чоловік не витримав тиску, що чинився на нього під час внутрішнього розслідування.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Десяте самогубство з початку року сталось на підприємстві Foxconn». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі