понеділок, 05 січня 2015 00:32

Десантники влаштовують на Приазов'ї мобільні блокпости

Десантники влаштовують на Приазов'ї мобільні блокпости
sockraina.com

Сектор "М" зони АТО під Маріуполем бережуть від диверсантів мобільні підрозділи ВДВ. Про це повідомляє "5 канал".

Десантники 79-ї аеромобільної бригади із бойовою технікою облаштовують тимчасові блокпости в селах та на внутрішніх дорогах Приазов'я. Неочікуваними перевірками намагаються протидіяти проникненню диверсійно-розвідувальних груп та знешкоджувати корегувальників вогню.

Щоб розпізнати ворога у цивільному – потрібен неабиякий досвід.

"Диверсійна група може бути чоловік в цивільній формі одягу, сидіть тихенько, якісь конкретні цілі, якісь задачі – виїхати по маршруту, виявить наші блокпости, потім передати і будуть робити їхні штурмові бригади і все остальне. Тобто, це клопітка праця, потрібно учитувать дуже багато факторів і по цих факторах діять швидко, аби затримати ці групи", – пояснює командир роти 79-ї бригади "Хірург".

На мобільному блокпості військовослужбовці перевіряють документи та автівки. Серед тих, хто перетнув цього дня контрольний пункт – волонтери із Сумщини. Вони везуть військовим харчі та теплий одяг, а ще – дитячі малюнки.

Волонтерські подарунки дісталися і охоронцям блокпосту.

Зараз ви читаєте новину «Десантники влаштовують на Приазов'ї мобільні блокпости». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі