четвер, 29 вересня 2022 17:00

День вчителя-2022: що дарують педагогам

День вчителя-2022: що дарують педагогам
Цього року День вчителя припадає на 2 жовтня. Фото: prolviv.com

День вчителя в Україні відзначається щорічно в першу неділю жовтня. Цього року свято припадає на 2 жовтня.

Для тих, хто вже думає, що подарувати педагогам, Gazeta.ua зібрала кілька порад.

Традиційно, вибираючи подарунок вчителю, враховують його хобі та вподобання. Перевагу віддають речам, які будуть корисними в роботі викладача.

Зважаючи на постійну потребу в самоосвіті вчителів, гарним подарунком може бути оплачений онлайн-курс. Або ж сертифікат книгарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дітям здобувати знання в умовах війни й що потрібно знати батькам: поради психолога

Зробити приємність вчителю можна, подарувавши йому квиток в театр або оперу. Полюбляють педагоги також різні творчі зустрічі.

Із практичних подарунків не зайвими будуть флешки, навушники чи навіть пакунок кави або солодощів. У багатьох магазинах нині пропонують уже готові подарункові набори для вчителів.

Зрештою, не варто забувати про квіти. Для привітання і подяки вчителям вони ніколи не будуть зайві.

Серед найпопулярніших подарунків вчителям також цікаві книжки, канцелярія, вишукані напої. Дарують техніку та посуд, предмети інтер'єру.

Новий навчальний рік в Україні розпочався 1 вересня по-різному. Хтось починає його далеко від дому – в інших регіонах України. Хтось – в інших країнах. Хтось дистанційно, в онлайн-форматі.

Міністерство освіти і науки змінило шкільну програму. Це відповідь на виклики, які виникли у зв'язку з повномасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України.

Зараз ви читаєте новину «День вчителя-2022: що дарують педагогам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі