середа, 10 жовтня 2007 19:16

Делегація від України покаже більше тисячі книг на Франкфуртському ярмарку

Українська делегація бере участь в 59-му усесвітньому книжковому ярмарку у Франкфурті, де представляє більше 1 тис. книжкових новинок.

Як повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо у середу, делегація на чолі з віце-прем"єром України Дмитром Табачником представляє національний стенд під назвою "Книги України".

Українські книги розміщені на площі 5 м кв і представляють близько 100 видавництв України. На виставці можна ознайомитися з художньою, довідковою, науково-популярною, дитячою літературою, творами українських класиків і сучасників, а також з виданнями на мовах національних меншин.

Книги-переможці конкурсу "Краща книга України", який пройшов у рамках 3-ьої київської міжнародної виставки у серпні, презентовані на ярмарку у Франкфурті. Це видання "Замки і фортеці України", "Лесь Курбас", підбірка документів, присвячена голодомору в Україні та інші, передає Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Делегація від України покаже більше тисячі книг на Франкфуртському ярмарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі