вівторок, 09 квітня 2019 01:50

Де вдома краще ховати гроші - 5 секретних місць
5

 

Організувати безпечне місце для зберігання грошей у квартирі практично неможливо. Досвідчені злодії за півгодини здатні обшукати кожен куточок вашої оселі.

"Не важливо, як старанно і хитро ти сховаєш гроші. Якщо у мене буде достатньо часу, я в будь-якому випадку знайду твій тайник", - ділиться своїми методами роботи колишній квартирний злодій.

Вам здається, що ви придумали чудове місце для зберігання грошей, але чи так це насправді? Вам радять заховати гроші в морозильник, в картині, банці з крупою, в грунті рослини, в дитячій іграшці, в книзі, бачку від унітазу, духовці, брудній білизні - але це все лише ілюзія безпеки і не врятує від професійного злодія, пише mport.ua.

"Якщо я не можу визначити пріоритети там, де зазвичай їх знаходжу, я продовжу шукати і переривати всю квартиру, до тих пір, поки щось не знайдеться. Я ризикую свободою не для того, щоб йти з порожніми руками ", - розповідає домушник.

 

Що робити?

Щоб ремонт квартири не влетів у велику суму, більшу, ніж ваша заначка, потрібно дати злодієві те, що він шукає. Найкраща стратегія - залишити частину грошей в місці, де вони швидко будуть знайдені. Для цього якраз і підійдуть місця, подібні туалетним бачкам або взуттєвим коробкам.

Туди краще покласти таку суму, щоб злодій повірив, що він знайшов заначку. Причому в різних валютах - гривнях, доларах, євро. Непогано б залишити ще пару коштовностей, можна і підроблених.

"Якщо я повірю, що знайшов все гроші, які були в квартирі, то ймовірно, що пошук припиниться. Тим більше якщо мене піджимає час і мені потрібно якомога швидше покинути квартиру".

Робимо схованку

Варіант 1

Можна купити кілька пристосувань, в які можна заховати гроші, наприклад, баночки з-під Кока-Коли. Тут головне - поруч з ними поставити ідентичні речі, але справжні.

 

Варіант №2. Тайник в розетці

Зробити такий тайник дуже зручно на стадії ремонту. Для цього будівельникам дається вказівка зробити місце для двох-трьох розеток. Далі доведеться трудитися самому, адже робочим не потрібно знати, що у вас там зберігатимуться гроші.

Варіант №3. Вчимося копати

Цей варіант також ідеально підходить на стадії ремонту, але його можна використовувати і після. Зараз практично всі кладуть собі ламінат або паркет. Ось під ним можна ховати гроші. Виймаємо одну-дві дощечки. Краще ті, що лежать під килимом або під диваном, адже не кожен злодій буде займатися перестановкою меблів у вас вдома.

 
Варіант №4. Використовуємо подвійні стінки

У шафі-купе майже завжди є невелике відділення для головних уборів або подібних речей. Беремо дошку такого ж розміру, як і стінка. Колір також повинен збігатися. І прикручуємо її на кілька сантиметрів від існуючої, роблячи, таким чином, подвійну стінку. У порожній простір і ховаємо свої заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовчання - золото: чому всі плани краще тримати при собі

 

Навіть коли злодій і витрусить все з цього відділення, помітити таку нішу буде практично нереально, тим більше якщо воно знаходиться вгорі шафи і злочинець із зусиллям буде до нього дотягуватися.

Варіант №5

У кожній квартирі, зазвичай в санвузлі, є підводка труб, яка захована за перегородкою. І хоч злодії також туди заглядають, але вони шукають все що завгодно, тільки не труби. Можна скористатися цим - сховаємо гроші в трубі, яку самі і ставимо.

В першу чергу, злодій, що проник в житло, проводить його швидкий огляд. Він намагається оцінити добробут господарів. Зазвичай злодії визначають це за вмістом холодильника (ось чому в ньому не можна ховати гроші), за одягом, що висить у шафі одязі (фірмовий або куплений на ринку), не забувши пошарити в кишенях, за марками побутової техніки, зі знайдених документів, фотографій. Увагу можуть привернути якісь колекції або речі, які говорять про те, що їх власник - цінитель з хорошим смаком і напевно має кошти для їх придбання. Все це дозволяє злодіям прикинути приблизний розмір здобичі.

Зараз ви читаєте новину «Де вдома краще ховати гроші - 5 секретних місць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі